Προσοχή Το οινόπνευμα των 95 βαθμών ΔΕΝ σκοτώνει τον κορονοϊό Προσοχή Το οινόπνευμα των 95 βαθμών ΔΕΝ σκοτώνει τον κορονοϊό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Προσοχή Το οινόπνευμα των 95 βαθμών ΔΕΝ σκοτώνει τον κορονοϊό

Προσοχή Το οινόπνευμα των 95 βαθμών ΔΕΝ σκοτώνει τον κορονοϊό
Ο παιδίατρος εξηγεί: Το οινόπνευμα των 95 βαθμών ΔΕΝ σκοτώνει τον κορονοϊό – Προτιμήστε το οινόπνευμα των 70 βαθμών

Με μια ανάρτησή του ο παιδίατρος Δημήτρης Φούσκας εξηγεί ότι ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιούμε το οινόπνευμα των 95 βαθμών θέλοντας να εξουδετερώσουμε τον κορονοϊό καθώς η σύστασή του δεν σκοτώνει τους ελυτροφόρους ιούς στους οποίους συγκαταλέγεται και ο εν λόγω ιός. 

Μάλιστα, προτείνει τη λύση της λοσιόν οινοπνεύματος 70 βαθμών που κρίνεται η πλέον αποτελεσματική για περιπτώσεις απολύμανσης.

Η ανάρτηση του παιδιάτρου
Το οινόπνευμα των 95 βαθμών είναι μικροβιοστατικό και ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ τους ελυτροφόρους ιούς στους οποίους ανήκει ο COVID 19.Το οινόπνευμα των 70 βαθμών είναι μικροβιοκτόνο και εξουδετερώνει τους ελυτροφόρους ιούς, συνεπώς είναι κατάλληλο για απολύμανση. 

Αυτό οφείλεται στο νερό που περιέχει η λοσιόν των 70 βαθμών,που δρα διασπαστικά στο έλυτρο, στοιχείο που δεν διαθέτει ούτε το καθαρό οινόπνευμα επίσης.

Πώς θα φτιάξετε τη δική σας λοσιόν οινοπνεύματος

Επειδή η λοσιόν οινοπνεύματος 70 βαθμών παρουσιάζει έλλειψη, όποιος διαθέτει την 95 βαθμών μπορεί να φτιάξει την 70 προσθέτοντας νερό, η αναλογία είναι ένα προς τέσσερα περίπου(ένα μέρος νερού και τρία μέρη λοσιόν των 95). Το νερό είναι που βοηθά στην διάσπαση του ελύτρου του ιού.
epirusblog.gr
5 of 5
Προσοχή Το οινόπνευμα των 95 βαθμών ΔΕΝ σκοτώνει τον κορονοϊό
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 7612924407278252752
Σχόλια
item