Άρτα: Στους 53 οι φαντάροι στο στρατόπεδο «Βερσή» Άρτα: Στους 53 οι φαντάροι στο στρατόπεδο «Βερσή» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Στους 53 οι φαντάροι στο στρατόπεδο «Βερσή»
Άρτα: Στους 53 οι φαντάροι στο στρατόπεδο «Βερσή»

ΟΡΙΣΤΕ, στην αρχή της εβδομάδας παρουσιάστηκαν ερχόμενοι από το στρατόπεδο Περάματος Ιωαννίνων 53 – όπως μας μεταφέρεται – νεοσύλλεκτοι στο 584 Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού, στην Άρτα.

Είναι προφανές ότι δεν θα τους βάλουν να κοιμηθούν ένας – ένας ξεχωριστά, ούτε στην απομόνωση, ούτε θα κάνουν τις ασκήσεις σε απόσταση δύο μέτρων μεταξύ τους. 

Από τη στιγμή που κοιμούνται στους θαλάμους δίπλα-δίπλα πολλοί μαζί, δεν έχουν και κανένα νόημα οι αποστάσεις στις ασκήσεις.

Δεν είναι ο κίνδυνος μόνο για τους στρατιώτες, από την ίδια απειλή δοκιμάζονται οι αξιωματικοί και το πολιτικό προσωπικό. 


Σε κάθε περίπτωση νομίζουμε ότι πρόκειται για ένα καθημερινό ρίσκο και προκαλεί απορία το γεγονός ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν βγήκε ποτέ να ανακοινώσει τί μέτρα ασφάλειας έχει λάβει. 

Γιατί μπορεί μεταξύ των φαντάρων να κυκλοφορεί το σύνθημα «εκεί που σταματάει η λογική αρχίζει ο στρατός», όμως είναι και οι γονείς που αγωνιούν.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Στους 53 οι φαντάροι στο στρατόπεδο «Βερσή»
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8083054477598222759
Σχόλια
item