Επενδύσεις 500 εκατ. προγραμματίζει η Vodafone στην Ελλάδα Επενδύσεις 500 εκατ. προγραμματίζει η Vodafone στην Ελλάδα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Επενδύσεις 500 εκατ. προγραμματίζει η Vodafone στην Ελλάδα

Επενδύσεις 500 εκατ. προγραμματίζει η Vodafone στην Ελλάδα
Τα επενδυτικά σχέδια του ομίλου Vodafone βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκης και του Διευθύνοντα Συμβούλου του Ομίλου Vodafone Νικ Ριντ, κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο ισχυρός άνδρας της εταιρείας τηλεπικοινωνιών διαβεβαίωσε τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη του Ομίλου Vodafone στην ελληνική οικονομία και αναφέρθηκε στις επενδύσεις της εταιρείας σε σύγχρονες υποδομές και υπηρεσίες στην Ελλάδα.
Επίσης, επιβεβαίωσε ότι ο Όμιλος Vodafone προγραμματίζει συνεχιζόμενες επενδύσεις σε δίκτυα και υποδομές που υπολογίζονται σε πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ενώ υπενθύμισε τη διαρκή στήριξη του Ομίλου στη νέα γενιά της Ελλάδας και στην αντιμετώπιση του brain drain, μέσα από συνεργασίες με νεοφυείς επιχειρήσεις, δημιουργία θέσεων εργασίας και δράσεις και προγράμματα ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως η Ελλάδα, χάρη στο καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της και τη φιλοαναπτυξιακή πολιτική που έχει πλέον, προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες σε εταιρείες υψηλής τεχνολογίας και μπορεί να αποτελέσει τεχνολογικό κόμβο για την ευρύτερη περιοχή.
Στη συνάντηση έλαβαν επίσης μέρος, από πλευράς κυβέρνησης, ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Προϊστάμενος στο Οικονομικό Γραφείο του Πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.
epirusblog.gr
5 of 5
Επενδύσεις 500 εκατ. προγραμματίζει η Vodafone στην Ελλάδα
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 2729705271011779756
Σχόλια
item