Πρέβεζα: 387 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα- 5 οι νεκροί

Πρέβεζα: 387 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα- 5 οι νεκροί

Πίσω από την κλειδωμένη πόρτα όπως γίνεται στις εφημερίες θα εξυπηρετείται ο κόσμος από τα φαρμακεία της Πρέβεζας σύμφωνα με την απόφαση που πάρθηκε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φαρμακοποιών Πρέβεζας – Λευκάδας. 

Τα φαρμακεία θα παραμείνουν ανοικτά σε όλη τη διάρκεια και στην κορύφωση της πανδημίας, επιτελώντας το έργο μας απέναντι στην κοινωνία και στους πολίτες είπε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ.Σταύρος Αμάραντος και για τον λόγο αυτό προχωρούμε στη λήψη αυξημένων μέτρων.

"Το φαρμακείο είναι το πρώτο σημείο επαφής για ανθρώπους που έχουν τα πρώτα συμπτώματα, που νοσούν και δεν το γνωρίζουν, αλλά κυρίως για το πιο ευάλωτο τμήμα του πληθυσμού όπως είναι οι υπερήλικες ή οι πάσχοντες με χρόνια νοσήματα" είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας. 

Ο ίδιος τόνισε εδώ και μερικές εβδομάδες, οι φαρμακοποιοί δέχονται πιέσεις από τον κόσμο σχετικά με τη ζήτηση σε μάσκες και αντισηπτικά που με δυσκολία μπορούν να καλύψουν. Ο κ. Αμάραντος συνέστησε σε όλους ψυχραιμία και τόνισε ότι δεν υπάρχουν ελλείψεις σε φάρμακα και γι ‘ αυτό δεν χρειάζεται να γίνονται μαζικές αγορές. 

Σύμφωνα με τον κ. Αμάραντο ο πραγματικός κίνδυνος προέρχεται από τις τραγικές ελλείψεις του συστήματος υγείας, που ήταν γνωστές πριν την εμφάνιση του κορονοϊού. "Αυτές οι ελλείψεις δεν προέκυψαν τυχαία είναι αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής, που ακολούθησαν όλες οι κυβερνήσεις" είπε και τόνισε ότι "απαιτούνται εδώ και τώρα έκτακτα μέτρα προστασίας της υγείας του λαού".
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: 387 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα- 5 οι νεκροί
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6859846919905993220
item