Άρτα: Η Πόλη "Ντύθηκε" Με Τη Γαλανόλευκη Για Την Εθνική Επέτειο Της 25ης Μαρτίου Άρτα: Η Πόλη "Ντύθηκε" Με Τη Γαλανόλευκη Για Την Εθνική Επέτειο Της 25ης Μαρτίου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Η Πόλη "Ντύθηκε" Με Τη Γαλανόλευκη Για Την Εθνική Επέτειο Της 25ης Μαρτίου

          Αποτέλεσμα εικόνας για Άρτα:Η Πόλη "Ντύθηκε" Με Τη Γαλανόλευκη Για Την Εθνική Επέτειο Της 25ης Μαρτίου                     

Μήνυμα Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου. 

Η πόλη ντύθηκε με τη Γαλανόλευκη, για να υποδεχθεί και να τιμήσει την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, τους αφανείς αγωνιστές, τους ήρωες πολεμιστές, τους θεμελιωτές της δικής μας ελευθερίας. Αλλά και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Αυτή την χρονιά, οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την τέλεση Δοξολογιών στους Ιερούς Ναούς μας, παρελάσεις και καταθέσεις στεφάνων.


Όμως, η σημαία που ατενίζει στον Αρτινό ουρανό, οι σημαίες στα μπαλκόνια μας και στα δημόσια κτίρια, οι σημαίες που τα παιδιά μας ζωγραφίζουν αυτές τις ημέρες στα σπίτια, μας υπενθυμίζουν πως ο Πατριωτισμός, η Ενότητα, η Αυταπάρνηση αλλά και το Θάρρος δεν είναι λέξεις. Είναι στάση ζωής, είναι πράξεις και διδάγματα.

Είναι η τρανταχτή και ευλαβική απόδειξη ότι οι μάχες, ακόμη και αν φαντάζουν άνισες, κερδίζονται.
Με αυτή την εθνική παρακαταθήκη, με τα λόγια του Μακρυγιάννη να αντηχούν ακόμη ζωντανά πως "Είμαστε εις το εμείς κι όχι εις το εγώ", γιορτάζουμε και τιμούμε την Εθνική Επέτειο μας.


Χρόνια Πολλά Άρτα.epirusblog.gr
5 of 5
                                
Άρτα: Η Πόλη "Ντύθηκε" Με Τη Γαλανόλευκη Για Την Εθνική Επέτειο Της 25ης Μαρτίου
epirusblog.gr
5 of 5
                                
Αρτα 7396121346577966164
Σχόλια
item