Ζέτα Δούκα: Το συγκλονιστικό μήνυμα που δέχτηκε από 24χρονη θετική στον κορονοϊό [pic] Ζέτα Δούκα: Το συγκλονιστικό μήνυμα που δέχτηκε από 24χρονη θετική στον κορονοϊό [pic] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ζέτα Δούκα: Το συγκλονιστικό μήνυμα που δέχτηκε από 24χρονη θετική στον κορονοϊό [pic]

Ζέτα Δούκα: Το συγκλονιστικό μήνυμα που δέχτηκε από 24χρονη θετική στον κορονοϊό [pic] | tlife.gr
Η Ζέτα Δούκα παρακολουθεί καθημερινά όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού και τους αλλεπάλληλους θανάτους που αυτή επιφέρει και παρακινεί τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media να μείνουν στα σπίτια τους. 
Η γνωστή ηθοποιός έχει ανησυχήσει με την κατάσταση που επικρατεί στον πλανήτη αλλά και με την επιμονή κάποιων ασυνείδητων συμπολιτών μας να μην υπακοούν στις οδηγίες που έχουν δοθεί από την πολιτεία.
Μπορεί οι ευπαθείς ομάδες να είναι πιο ευάλωτες στον απειλητικό ιό, όμως αυτός δεν κάνει διακρίσεις και μεταδίδεται εξίσου εύκολα σε κάθε ηλικία. 
Τρανό παράδειγμα είναι αυτό της 24χρονης Ελληνίδας, η οποία μένει στο Λονδίνο και φέρει τον ιό. Η ίδια έστειλε ένα μήνυμα στην Ζέτα Δούκα και μοιράστηκε την ιστορία της, προκειμένου να προειδοποιήσει άλλους ανθρώπους. 
Η 24χρονη, λοιπόν, ανέφερε ότι είναι για 8η ημέρα άρρωστη και παρά το γεγονός ότι δεν ανήκει σε καμία ευπαθή ομάδα, δεν πίνει, δεν καπνίζει έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τον κορονοϊό. Η κοπέλα έχει υψηλό πυρετό, έντονους πόνους και δυνατό πονόλαιμο.
Δες το συγκλονιστικό μήνυμά της:
H κατάσταση απαιτεί την σοβαρότητα όλων μας.
epirusblog.gr
5 of 5
Ζέτα Δούκα: Το συγκλονιστικό μήνυμα που δέχτηκε από 24χρονη θετική στον κορονοϊό [pic]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8237119409421012213
Σχόλια
item