Θεοδωρικάκος στον ΘΕΜΑ 104,6 για κορωνοϊό: «Όλοι να πειθαρχήσουμε και να τηρήσουμε τα μέτρα» Θεοδωρικάκος στον ΘΕΜΑ 104,6 για κορωνοϊό: «Όλοι να πειθαρχήσουμε και να τηρήσουμε τα μέτρα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεοδωρικάκος στον ΘΕΜΑ 104,6 για κορωνοϊό: «Όλοι να πειθαρχήσουμε και να τηρήσουμε τα μέτρα»

theodorikakos_vouli

Σε αυτή την κρίση υπάρχει πρόκληση και το κράτος να πετύχει και η κοινωνία μας, δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφερόμενος στον κορωνοϊό, τονίζοντας με έμφαση ότι «πρέπει όλοι και να πειθαρχήσουμε και να τηρήσουμε τα μέτρα».

«Κοινός μας στόχος είναι μετά από αυτή την κρίση να είμαστε όλοι εδώ, υγιείς, όσο γίνεται χωρίς απώλειες ανθρωπίνων ζωών», υπογράμμισε ο κ. Θεοδωρικάκος, προσθέτοντας ότι «δίνουμε μάχη να κερδίσουμε το χρόνο, όσο πιο πολύ καθυστερήσουμε την εξάπλωση της νόσου, τόσο καλύτερα θα είναι προετοιμασμένος ο κρατικός μηχανισμός».

Ο υπουργός Εσωτερικών διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξουν όλες οι διευκολύνσεις στους πολίτες με τις υπηρεσίες του δημοσίου, αλλά και διευκολύνσεις και για τους γονείς, ειδικά τους εργαζόμενους στο δημόσιο. 

Απηύθυνε δε έκκληση προς γονείς και παιδιά, να τηρηθεί σωστά το μέτρο της αναστολής λειτουργίας των σχολείων, τα οποία έκλεισαν όχι φυσικά για να πηγαίνουν όλοι οι μαθητές σε μαζικούς και σε κλειστούς χώρους.

«Κάνουμε ό,τι μπορούμε να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός» σημείωσε ο κ. Θεοδωρικάκος, αναφερόμενος γενικότερα στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, επισημαίνοντας ότι ο πρωθυπουργός παρακολουθεί και συναντάται καθημερινά με τον υπουργό Υγείας, με τον συντονισμό της όλης προσπάθειας να ανήκει στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, που αυτή έχει την τελική ευθύνη.
protothema.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Θεοδωρικάκος στον ΘΕΜΑ 104,6 για κορωνοϊό: «Όλοι να πειθαρχήσουμε και να τηρήσουμε τα μέτρα»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 6769552956652313326
Σχόλια
item