Τάνια Μπρεάζου: Όσα πρέπει να ξέρεις για την «εκρηκτική» τραγουδίστρια πριν την πρεμιέρα του «YFSF»!

Τάνια Μπρεάζου: Όσα πρέπει να ξέρεις για την «εκρηκτική» τραγουδίστρια πριν την πρεμιέρα του «YFSF»! | tlife.gr
Μία από τις πιο ταλαντούχες και «εκρηκτικές» τραγουδίστριες, η Τάνια Μπρεάζου, παίρνει μέρος στον φετινό κύκλο του «Your Face Sounds Familiar», που έκανε πρεμιέρα απόψε, Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στις 20:45 στον ΑΝΤ1.

Από την πρώτη της κιόλας επαφή με το ευρύ κοινό, στην τέταρτη σεζόν του «X Factor», η Τάνια Μπρεάζου ξεδίπλωσε το ταλέντο της και κατάφερε να ξεχωρίσει. 
Στο talent show ήταν η διαγωνιζόμενη από την ομάδα της Τάμτα που έφτασε μέχρι τον ημιτελικό, ενώ ο Σάκης Ρουβάς της έκανε on air πρόταση να συνεργαστούν στις live εμφανίσεις του.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του show, η Τάνια Μπρεάζου έκανε το δισκογραφικό της ντεμπούτο, με το «Ο Κόσμος Μου», ενώ ακολούθησε το «Κάνε Μία Τρέλα» σε συνεργασία με τους REC. 
Πλέον, ανήκει στο δυναμικό της Panik Records, από την οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα το ξενόγλωσσο hit «Mon Cheri», στο οποίο συνεργάζεται με τους επιτυχημένους παραγωγούς Daniel Alexandrescu και Santiago Rodriguez Liem και σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι.



Οι on stage εμφανίσεις της συνδυάζουν την κρυστάλλινη φωνή της και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία της. 
Στο ενεργητικό της έχει συνεργασίες με την  Πάολα και την Τάμτα, ενώ τα τελευταία χρόνια αποτελεί σταθερή συνεργάτιδα του Αντώνη Ρέμου, τόσο σε νυχτερινά κέντρα, όσο και σε συναυλίες.
Με το ταλέντο και την εμφάνισή της, η Τάνια Μπρεάζου θα είναι σίγουρα ένα από τα πρόσωπα που θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές στο «Your Face Sounds Familiar». 

Η ίδια δεν κρύβει την ανυπομονησία της να ξεκινήσει το show, όπως βλέπουμε και σε stories που έχει «ανεβάσει» στα social media!

epirusblog.gr
5 of 5
Τάνια Μπρεάζου: Όσα πρέπει να ξέρεις για την «εκρηκτική» τραγουδίστρια πριν την πρεμιέρα του «YFSF»!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3629818243836424875
item