«Εκεί που Ισιώνει ο Αετός …Οι Γλάροι δεν πετάνε» !! (video) «Εκεί που Ισιώνει ο Αετός …Οι Γλάροι δεν πετάνε» !! (video) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Εκεί που Ισιώνει ο Αετός …Οι Γλάροι δεν πετάνε» !! (video)

«Εκεί που Ισιώνει ο Αετός …Οι Γλάροι δεν πετάνε» !! (video)

Σαν είναι να βρεθείς στα σύννεφα επάνω, μια πλειάδα Πολεμιστών από την Κοιλάδα των Αθανάτων της Ελλάδος .σε συνοδεύει είτε είναι  Χαράματα ,είτε σαν η νύχτα απλώνει τα πέπλα της πάνω απ’ο την Θάλασσα του Αιγαίου!
Εκεί θα βρεις αυτούς που δεν ικέτεψαν ούτε για μια στιγμή ,ούτε έκαναν πίσω ακόμη και για να πάρουν φόρα …Εκεί θα βρεις όλους αυτούς που αναχώρησαν γιατί δεν σκέφτηκαν ούτε για μια στιγμή να «συνεννοηθούν», για   να μοιράσουν τα χώματα των γονιών τους, εκεί θα βρεις και θα ακούσεις στον ασύρματο την ανάσα  του Σηφάκ, του Ηλιάκη, του Μπαλταδώρου και τόσων άλλων!
Ακόμη θα τους συναντήσεις και πάλι, σαν βάλεις τις συντεταγμένες ,να πάρεις το δρόμο του γυρισμού ,αφού έδιωξες τον Τούρκο που για μια ακόμη φορά έφυγε μόνο με αναταράξεις ,αφού δεν πήρες την εντολή να τον Καταρρίψεις!
Όλοι στον Αγώνα άλλοι από τη Γη και άλλοι από τον Ουρανό είναι το σύνθημα μιας Ομάδας Πολεμιστών που έχουν έτοιμα  από καιρό τα Ατσάλινα πουλιά της Αεροπορίας να χτυπήσουν τον Τούρκο ανά πάσα στιγμή
Σαν όμως υψωθείς να θυμηθείς :Εκεί που Ισιώνει ο Αετός …Οι Γλάροι δεν πετάνε!!
epirusblog.gr
5 of 5
«Εκεί που Ισιώνει ο Αετός …Οι Γλάροι δεν πετάνε» !! (video)
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2799852143563733090
Σχόλια
item