Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Έκανε πρόταση γάμου στη Λένα Δροσάκη ενώ διασκέδαζαν στην Άννα Βίσση! [video] Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Έκανε πρόταση γάμου στη Λένα Δροσάκη ενώ διασκέδαζαν στην Άννα Βίσση! [video] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Έκανε πρόταση γάμου στη Λένα Δροσάκη ενώ διασκέδαζαν στην Άννα Βίσση! [video]

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Έκανε πρόταση γάμου στη Λένα Δροσάκη ενώ διασκέδαζαν στην Άννα Βίσση! [video] | tlife.gr

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη μετρούν σχεδόν ένα χρόνο κοινής πορείας και ο έρωτά τους φαίνεται να δυναμώνει μέρα με τη μέρα.

Μάλιστα, η ευτυχία τους θα ολοκληρωθεί σύντομα αφού, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.
Το βράδυ της Παρασκευής, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, το αγαπημένο ζευγάρι επέλεξε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο γοητευτικός ηθοποιός έκανε το καλύτερο δώρο στην σύντροφό του, αφού της ζήτησε μπροστά σε όλους τους θαμώνες να την παντρευτεί.
Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέβηκε στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και γονάτισε μπροστά στην καλή του, κάνοντάς της έτσι μια πρόταση γάμου-έκπληξη, που την άφησε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό. «Θα με παντρευτείς αγάπη μου;» , την ρώτησε και όλο το μαγαζί σείστηκε από τα χειροκροτήματα. 
Η Λενα Δροσάκη, φανερά συγκινημένη, είπε το πολυπόθητο «ναι» και δέχθηκε το μονόπετρο που της πρόσφερε.
Δες το βίντεο που ακολουθεί:


Με το καλό!
epirusblog.gr
5 of 5
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Έκανε πρόταση γάμου στη Λένα Δροσάκη ενώ διασκέδαζαν στην Άννα Βίσση! [video]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6783123716535785539
Σχόλια
item