Αθηνά Οικονομάκου - Βάσω Λασκαράκη: Από την Κοπεγχάγη… στην Σουηδία! Road trip με τους άντρες τους [pics,vids] Αθηνά Οικονομάκου - Βάσω Λασκαράκη: Από την Κοπεγχάγη… στην Σουηδία! Road trip με τους άντρες τους [pics,vids] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αθηνά Οικονομάκου - Βάσω Λασκαράκη: Από την Κοπεγχάγη… στην Σουηδία! Road trip με τους άντρες τους [pics,vids]

Αθηνά Οικονομάκου – Βάσω Λασκαράκη: Από την Κοπεγχάγη… στην Σουηδία! Road trip με τους άντρες τους [pics,vids] | tlife.gr
Το ταξίδι συνεχίζεται κανονικά για τις αγαπημένες πρωταγωνίστριες της ελληνικής τηλεόρασης, Αθηνά Οικονομάκου και Βάσω Λασκαράκη
Οι δύο κολλητές φίλες μάζεψαν βαλίτσες, πήραν τους συζύγους τους και ταξίδεψαν για την όμορφη Κοπεγχάγη. Τα δύο ζευγάρια κάνουν μια τέλεια παρέα και είχαν καιρό να κάνουν μια απόδραση μόνο οι τέσσερις τους.
Μία από τις αδυναμίες τους είναι να εξερευνούν νέες χώρες, να ανακαλύπτουν κρυμμένες ομορφιές, να γνωρίζουν νέους πολιτισμούς και φυσικά να γεύονται καινούργιες γεύσεις, μιας και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι σεφ! 
Μάλιστα, με οδηγό τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Βάσω, ο Λευτέρης και η Αθηνά αποφάσισαν να νοικιάζουν αμάξι και να κάνουν road trip με προορισμό το Μάλμε στην Σουηδία! Μπορεί το κρύο να είναι τσουχτερό, ωστόσο οι τέσσερις τους απολαμβάνουν την κάθε στιγμή!
Η Βάσω Λασκαράκη και η Αθηνά Οικονομάκου περπατούν συνεχώς αγκαζέ για να μην κρυώνουν και δεν σταματούν να βγάζουν η μία την άλλη φωτογραφίες! 
Η πρωταγωνίστρια του «Έλα στη θέση μου» και η πρωταγωνίστρια του «Έρωτας Μετά» περνούν μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές, όχι μόνο γιατί κάνουν διακοπές μαζί αλλά επειδή στο πλευρό τους βρίσκονται και οι άντρες της ζωής τους!Οι τέσσερις τους δεν θέλουν να γυρίσουν με τίποτα!
epirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου - Βάσω Λασκαράκη: Από την Κοπεγχάγη… στην Σουηδία! Road trip με τους άντρες τους [pics,vids]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7191339621333546702
Σχόλια
item