Γιάννενα: Ημερίδα στα πλαίσια του Regio Gnosis

Γιάννενα: Ημερίδα στα πλαίσια του Regio Gnosis

Ιωάννινα 26/2/2020, Πνευματικό Κέντρο, Αίθουσα Β. Πυρσινέλλας, 18:00 με 21:00 Θέμα Ημερίδας: «Οι κοινωνικές και οικονομικές επιδράσεις των έργων της Περιφέρειας Ηπείρου, που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ στο πλαίσιο της πολιτικής Συνοχής, στις ζωές των πολιτών» Περιεχόμενο: 

Στην ημερίδα του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Regio_Gnosis θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των φορέων που διαχειρίζονται τα έργα τα οποία έχουν υλοποιηθεί στην Περιφέρεια Ηπείρου με τη χρηματοδότηση της ΕΕ στις προγραμματικές περιόδους  2007-2014 και 2014-2020 οι οποίοι θα αναλύσουν τις σημαντικές επιδράσεις που έχουν στην καθημερινότητα των πολιτών. 



Η ημερίδα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και συγκεκριμένα την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ, ΤΣ & ΕΚΤ, Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης, Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» από την οποία θα παρευρεθεί εκπρόσωπος για να προβάλλει τις δράσεις του ΥΜΕΠΕΡΑΑ και να απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού. 

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα διενεργηθεί διαγωνισμός με ερωτήσεις από τις παρουσιάσεις σχετικές με την Πολιτική Συνοχής από τον οποίο θα προκύψει ένας νικητής. 

Ο νικητής θα κερδίσει ένα ταξίδι 3 ημερών στις Βρυξέλλες με επίσκεψη στην Ευρωβουλή και πλήρως καλυμμένα τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής σε ξενοδοχείο με πρωινό. Το ταξίδι είναι προσφορά του Ευρωβουλευτή κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου για την προαγωγή των Κοινοτικών Θεσμών.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ημερίδα στα πλαίσια του Regio Gnosis
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1869770794255397776
item