Άρτα: ΤΟ PRINCE OF PERSIA επιστρέφει... περίπου και θα περάσει και από την Άρτα! Άρτα: ΤΟ PRINCE OF PERSIA επιστρέφει... περίπου και θα περάσει και από την Άρτα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: ΤΟ PRINCE OF PERSIA επιστρέφει... περίπου και θα περάσει και από την Άρτα!Άρτα: ΤΟ PRINCE OF PERSIA επιστρέφει... περίπου και θα περάσει και από την Άρτα!Η Ubisoft ανακοίνωσε το Prince of Persia: The Dagger Of Time. Ναι, καλά διαβάσετε..
Το Prince of Persia επιστρέφει…περίπου. Συγκεκριμένα, έχουμε να κάνουμε με ένα Virtual Reality Escape Room, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του παγκοσμίως αυτή την άνοιξη.
Το παιχνίδι θα έρθει και στην Ελλάδα, σύμφωνα πάντα με τον επίσημο χάρτη της Ubisoft, με δύο ξεχωριστές τοποθεσίες στην Αθήνα και μια τοποθεσία στην Άρτα.

Το The Dagger Of Time αναπτύχθηκε από την Ubisoft Düsseldorf που είναι υπεύθυνη και για τα Assassin’s Creed VR escape rooms και βάζει ομάδες έως τεσσάρων παικτών να δουλέψουν μαζί για να λύσουν γρίφους και να χρησιμοποιούν artifacts που τους επιτρέπουν να παγώσουν, να γυρίσουν πίσω ή να επιταχύνουν τον χρόνο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε πατώντας ΕΔΩ

Μπορεί να μην είναι κάποιο νέο βασικό παιχνίδι για τη λατρεμένο σειρά, αλλά σίγουρα είναι αισιόδοξα νέα. Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, η Ubisoft βγάζει το franchise από το ‘ντουλάπι της’ και ενδεχομένως αυτός να είναι καλός οιωνός για το μέλλον.

Πηγή: ​unboxholics.com
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: ΤΟ PRINCE OF PERSIA επιστρέφει... περίπου και θα περάσει και από την Άρτα!
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3684433563286448083
Σχόλια
item