Δούκισσα Νομικού: Απόδραση στο Λονδίνο μαζί με την οικογένειά της! [pics,vid]

Δούκισσα Νομικού: Απόδραση στο Λονδίνο μαζί με την οικογένειά της! [pics,vid] | tlife.gr
Με τον καλύτερο τρόπο υποδέχτηκαν το νέο μήνα η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης! Το ερωτευμένο ζευγάρι άφησε για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του στην Αθήνα και ταξίδεψε στο χειμωνιάτικο Λονδίνο μαζί με τα παιδιά του.
Η αλήθεια είναι ότι η βρετανική πρωτεύουσα αποτελεί έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς, αφού το επισκέπτονται πολύ συχνά. 
Τελευταία φορά ήταν στις αρχές του Δεκέμβρη, όταν ολόκληρη η πόλη είχε φορέσει τα γιορτινά της και όλα κινούνταν σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.
Η ξανθιά παρουσιάστρια και ο γοητευτικός επιχειρηματίας είναι ευτυχισμένοι μαζί και αυτό φαίνεται! Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία όμορφη και ενωμένη οικογένεια, με τα δύο παιδιά τους να αποτελούν πλέον όλη τους τη ζωή. 
Ο σχεδόν 2 ετών Σάββας και η 4 μηνών Αναστασία είναι η πηγή της χαράς τους. Ο πρώτος, μάλιστα, συνόδευσε τους γονείς του στο ταξίδι τους γεγονός που μας αποκάλυψε η Δούκισσα Νομικού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
H γλυκιά μανούλα μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα από τις οικογενειακές βόλτες μαζί με τους διαδικτυακούς φίλους της. Highlight του ταξιδιού ήταν φυσικά η συνάντηση και η κοινή φωτογραφία της γνωστής παρουσιάστριας με  κύκνους!
Δες φωτογραφίες:
Η Δούκισσα Νομικού είναι ενθουσιασμένη με το ταξίδι της!
epirusblog.gr
5 of 5
Δούκισσα Νομικού: Απόδραση στο Λονδίνο μαζί με την οικογένειά της! [pics,vid]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4232338841664654089
item