Ζέτα Μακρυπούλια - Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Το ξέφρενο γλέντι τους στη Πέγκυ Ζήνα! [pics] Ζέτα Μακρυπούλια - Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Το ξέφρενο γλέντι τους στη Πέγκυ Ζήνα! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ζέτα Μακρυπούλια - Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Το ξέφρενο γλέντι τους στη Πέγκυ Ζήνα! [pics]

Ζέτα Μακρυπούλια – Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Το ξέφρενο γλέντι τους στη Πέγκυ Ζήνα! [pics] | tlife.gr
Πρώτο τραπέζι πίστα στην Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια το βράδυ της Κυριακής με την παρέα της και διασκέδασε με τα τραγούδια της αγαπημένης ερμηνεύτριας. 
Η γνωστή ηθοποιός μαζί με την καλή της φίλη Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Θανάση Αλευρά, τον Γιώργο Δάσκαλο, την Ευγενία Σαμαρά και τον Γιάννη Ποιμενίδη και άλλους βρέθηκε στο «Φως» και έκλεψε τις εντυπώσεις.
Λουλούδια, χορός και τραγούδια γέμισαν το βράδυ της παρέας με την Πέγκυ Ζήνα να τους αφιερώνει τις μεγάλες επιτυχίες της και να κρατά το κέφι αμείωτο, ως αργά το βράδυ. 
Το παρεάκι, μάλιστα, νωρίτερα βρέθηκε στο Christmas Theatre και την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “The Phantom of the Opera” και έπειτα συνέχισε τη βραδιά του στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Πέγκυ Ζήνα.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μάλιστα, η Ζέτα Μακρυπούλια μας θύμισε τις καλές εποχές του Παρα Πέντε παίρνοντας το μικρόφωνο και τραγουδώντας το «Πάλι μωρό μου λείπεις» με το χαρακτηριστικό «λι» της «Αμαλίας» από την αγαπημένη σειρά του Mega.
Ενώ, λίγο αργότερα ακολούθησε και το τσιφτετέλι της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου…
Φωτογραφίες: ndp
epirusblog.gr
5 of 5
Ζέτα Μακρυπούλια - Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Το ξέφρενο γλέντι τους στη Πέγκυ Ζήνα! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6334804775313055700
Σχόλια
item