Χριστίνα Μπόμπα: Οι λόγοι που έχει λατρέψει το Λονδίνο! Οι βόλτες της με άψογο στυλ [pics] Χριστίνα Μπόμπα: Οι λόγοι που έχει λατρέψει το Λονδίνο! Οι βόλτες της με άψογο στυλ [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χριστίνα Μπόμπα: Οι λόγοι που έχει λατρέψει το Λονδίνο! Οι βόλτες της με άψογο στυλ [pics]

Χριστίνα Μπόμπα: Οι λόγοι που έχει λατρέψει το Λονδίνο! Οι βόλτες της με άψογο στυλ [pics] | tlife.gr

Μια ακριβώς εβδομάδα στο Λονδίνο έχει κλείσει η Χριστίνα Μπόμπα και δεν λέει να επιστρέψει στην Ελλάδα και στην αγκαλιά του συζύγου της! 

Η μελαχρινή καλλονή ταξίδεψε στη βρετανική πρωτεύουσα, με σκοπό να δει την αγαπημένη της αδερφή Ελίνα, η οποία ζει μόνιμα εκεί! 
Οι δύο γυναίκες είναι πολύ δεμένες και παρά το γεγονός ότι μένουν σε διαφορετικές χώρες λόγω των προτεραιοτήτων τους, προσπαθούν να βρίσκονται όσο πιο συχνά γίνεται και να περνούν χρόνο μαζί.
Κατά την παραμονή της στο Λονδίνο, η όμορφη Χριστίνα έχει επισκεφτεί σχεδόν όλα τα γνωστά στέκια, τα flea markets, την Tower Bridge, έχει δειπνήσει στο Scetch αλλά και δίπλα στον Τάμεση και περνάει καταπληκτικά με τις φίλες της. 
Για εκείνη το Λονδίνο είναι το καλύτερο μέρος για να εμπνευστεί, να βρει νέες ιδέες και να εξερευνήσει κάθε κρυφή γωνιά του, για αυτό και το… λατρεύει!
Η Χριστίνα Μπόμπα δεν σταματά τις βόλτες αλλά και τις… πόζες στο Instagram με άψογο λονδρέζικο στυλ!


epirusblog.gr
5 of 5
Χριστίνα Μπόμπα: Οι λόγοι που έχει λατρέψει το Λονδίνο! Οι βόλτες της με άψογο στυλ [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9184045745894108898
Σχόλια
item