Δανάη Μιχαλάκη: Πρεμιέρα στο θέατρο με τους συμπρωταγωνιστές της από τις Άγριες Μέλισσες στο πλευρό της! [pics]

Δανάη Μιχαλάκη: Πρεμιέρα στο θέατρο με τους συμπρωταγωνιστές της από τις Άγριες Μέλισσες στο πλευρό της! [pics] | tlife.gr
Η ταλαντούχα Δανάη Μιχαλάκη ή αλλιώς… η Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες, το βράδυ της Τετάρτης έκανε πρεμιέρα στο θέατρο ΑΛΦΑ με την παράσταση ΜΠΛΕ.
Στα ίχνη του Buster Keaton και του Jacques Tati, μια βουβή και συγκρατημένα τρελή παράσταση που φωνάζει την εξαντλητική επανάληψη μια μοναχικής και άχρωμης καθημερινότητας και τελικά θα «χρωματίσει» τις ψυχές μας. 
Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Παντελής Πάγκαλος έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στη σκηνή και στο τέλος καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό!
Φυσικά από το πλευρό της αγαπημένης ηθοποιού δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι συμπρωταγωνιστές της από τη δημοφιλή σειρά του ANT1 Άγριες Μέλισσες! 
Οι ηθοποιοί περνούν πολλές ώρες γυρισμάτων μαζί και όπως καταλαβαίνεις οι περισσότεροι απ’ αυτούς έχουν γίνει πλέον φίλοι, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον σε κάθε νέο επαγγελματικό και θεατρικό βήμα.
Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, η Δανάη Μιχαλάκη έπαιξε στη σκηνή με το ανανεωμένο hair look της! 
Η γνωστή ηθοποιός έκοψε καρέ τα μαλλιά της για τις ανάγκες των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς που πρωταγωνιστεί. 
Πιο συγκεκριμένα, στο χθεσινό επεισόδιο των Άγριων Μελισσών, η Δρόσω πήρε ψαλίδι και έκοψε τα μαλλιά της, τιμωρώντας τον εαυτό της, μόλις η Ελένη έμαθε ότι είναι έγκυος από τον Νικηφόρο…
Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης με τη σύζυγό του
Γιώργος Γεροντιδάκης – Περικλής Λιανός
Κωστής Σαββιδάκης – Δημήτρης Γιώτης
Θανάσης Κουρλαμπάς
Γιώργος Γεροντιδάκης – Ιωάννης Αθανασόπουλος

Λίγα λόγια για το έργο:
Ένας, άθελά του αστείος, αλλά πολύ μελαγχολικός ήρωας, ζει σε ένα λευκό κόσμο. Καταφέρνει και επιβιώνει ψυχικά σε ένα άχρωμο “λίγο”, που βάζει σε τάξη τη ζωή του. Μα ποιος θέλει την τάξη; Μια απρόσμενη συνάντηση και ο ήρωάς μας θα ανακαλύψει το ΜΠΛΕ.
Εκεί θα πάρει αποφάσεις που, στην πορεία, όταν δεν είναι μόνος, ανατρέπονται… Μια ιστορία για την ανθρώπινη φύση, που σε κάθε εποχή ανά τους αιώνες, είναι συνδεδεμένη με τη συντροφικότητα και την αποδοχή του άλλου. 
Το άλλο είναι μια εσωτερική ανακάλυψη, ένα βαθύτερο «είναι». Μια συνάντηση που επιβάλλεται για να δώσει χρώμα στη ζωή του ήρωα. Και ξαφνικά, όλα αλλάζουν και αποκτούν νόημα
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
epirusblog.gr
5 of 5
Δανάη Μιχαλάκη: Πρεμιέρα στο θέατρο με τους συμπρωταγωνιστές της από τις Άγριες Μέλισσες στο πλευρό της! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
item