Μπέτυ Μαγγίρα: Κομψή εμφάνιση στην επίσημη πρεμιέρα των Παπαθανασίου – Ρέππα! [pics]

Μπέτυ Μαγγίρα: Κομψή εμφάνιση στην επίσημη πρεμιέρα των Παπαθανασίου – Ρέππα! [pics] | tlife.gr
Μπορεί το πρόγραμμά της να είναι φορτωμένο με τα γυρίσματα της σειράς «Σπίτι είναι» του Alpha, τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αλλά και τις ώρες που περνά με τις κόρες και την  οικογένειά της, η Μπέτυ Μαγγίρα, όμως βρίσκει πάντα χρόνο για μια καλή θεατρική παράσταση.
Η αγαπημένη ηθοποιός και show woman βρέθηκε λοιπόν, το βράδυ της Πέμπτης στο Εθνικό Θέατρο Rex και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Φεγγάρι από χαρτί» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου και έκλεψε τις εντυπώσεις με την chic εμφάνισή της.
Εκεί συνάντησε πολλά αγαπημένα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου και πόζαρε χαμογελαστή στους φωτογράφους.
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου επιστρέφουν στο Θέατρο Rex με ένα νέο έργο τους, γραμμένο ύστερα από ανάθεση του Εθνικού Θεάτρου, σε μουσική του Νίκου Κυπουργού και στίχους της Αφροδίτης Μάνου. 
Ένα μουσικό έργο για όλα όσα βρίσκονται πέρα από αυτά που μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις και να κατανοήσει το μυαλό. Για τη μυστική πατρίδα όπου αγκαλιάζονται τα αντίθετα και ο πόνος συμπληρώνει τη χαρά και την ολοκληρώνει.
Εκεί που το μαρτύριο και η ευτυχία γίνονται ένα στην ουτοπία του έρωτα. Αυτή τη δύσβατη Νεφελοκοκκυγία, που μόνο οι ποιητές μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς διόδια.
Αθήνα, οδός Αστυδάμαντος στο Παγκράτι, σε ένα νεοκλασικό, από αυτά που κατά χιλιάδες καταβρόχθισε η Αντιπαροχή. 
Ένας νεαρός ήρωας αφηγείται έναν χρόνο από τη ζωή του στην Αθήνα της δεκαετίας του ’60. 
Ο ίδιος, η οικογένειά του, οι φίλοι τους, η ίδια η Ελλάδα. Μια ιστορία ενηλικίωσης που έχει σαν μακρινό φόντο τα συνταρακτικά ιστορικά γεγονότα της περιόδου και θέμα την ιστορία της οικογένειας του νεαρού πρωταγωνιστή.
Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Τζόυς Ευείδη, Αναστασία Ζάχου, Σταύρος Καραγιάννης, Ελίτα Κουνάδη, Σπύρος Κυριακός, Λάμπρος Κωνσταντέας, Εριέτα Μανούρη, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Μάξιμος Μουμούρης, Γιάννης Μπουραζάνας, Τζώρτζης Παπαδόπουλος, Τζίνη Παπαδοπούλου, Άρης Πλασκασοβίτης, Μαριαλένα Ροζάκη, Εύα Σιμάτου, Πάνος Σταθακόπουλος και Γιώργος Τσούρμας.
Φωτογραφίες: ndp
epirusblog.gr
5 of 5
Μπέτυ Μαγγίρα: Κομψή εμφάνιση στην επίσημη πρεμιέρα των Παπαθανασίου – Ρέππα! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2124530509924885856
item