Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Ελένη Ράντου: Η πρεμιέρα τους στο θέατρο και το τρυφερό φιλί επί σκηνής! [pics] Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Ελένη Ράντου: Η πρεμιέρα τους στο θέατρο και το τρυφερό φιλί επί σκηνής! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Ελένη Ράντου: Η πρεμιέρα τους στο θέατρο και το τρυφερό φιλί επί σκηνής! [pics]

Βασίλης Παπακωνσταντίνου – Ελένη Ράντου: Η πρεμιέρα τους στο θέατρο και το τρυφερό φιλί επί σκηνής! [pics] | tlife.gr
Όταν η Ελένη Ράντου σκηνοθετεί και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ερμηνεύει… το αποτέλεσμα είναι μαγικό! Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Διάνα η πρεμιέρα της μουσικοθεατρικής παράστασης «Κοινή ησυχία».
Αυτή τη φορά με την επιμέλεια της αγαπημένης ηθοποιού, που υπογράφει την πρώτη της σκηνοθεσία στο θέατρο, και με συνοδοιπόρους τους ηθοποιούς Σοφία Πανάγου και Μιχάλη Τιτόπουλο, το καινούργιο ταξίδι αναζητάει τα χαμένα μας όνειρα, τις ματαιωμένες προσδοκίες μας και προτείνει «να αρχίσουμε ξανά να λέμε πιο όμορφα πράγματα», προσπαθώντας να ξεφύγουμε από την «Κοινή ησυχία».
Στην πρώτη του θεατρική συνάντηση με την Ελένη Ράντου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ερμηνεύει 30 σπουδαία τραγούδια, κάποια από το προσωπικό του ρεπερτόριο και άλλα από την ακριβή κληρονομιά του ελληνικού τραγουδιού, προκαλώντας το ρίγος που τόσα χρόνια παραμένει αμείωτο ακούγοντάς τον.
Στο τέλος της παράστασης, η σκηνοθέτιδα και οι πρωταγωνιστές δέχτηκαν το μεγαλύτερο χειροκρότημα από το κοινό, ενώ η Ελένη δεν δίστασε να δώσει ένα τρυφερό φιλί στον σύζυγό της, νιώθοντας μεγάλη περηφάνια και χαρά για εκείνον!
Δες φωτογραφίες:
Πέντε χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του εμβληματικού «9:05», σε σκηνοθεσία Παντελή Βούλγαρη, του έργου των 270 παραστάσεων, των 130.000 θεατών και της ενθουσιώδους υποδοχής από κοινό και κριτικούς, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Οδυσσέας Ιωάννου επιστρέφουν στο θέατρο ΔΙΑΝΑ και συναντιούνται πάλι επί σκηνής με την νέα τους μουσικοθεατρική παράσταση «Κοινή ησυχία».
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
epirusblog.gr
5 of 5
Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Ελένη Ράντου: Η πρεμιέρα τους στο θέατρο και το τρυφερό φιλί επί σκηνής! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8390306965998869688
Σχόλια
item