Αθηνά Οικονομάκου - Βάσω Λασκαράκη: Απόδραση στην Κοπεγχάγη μαζί με τους συζύγους τους [pics]

Αθηνά Οικονομάκου – Βάσω Λασκαράκη: Απόδραση στην Κοπεγχάγη μαζί με τους συζύγους τους [pics] | tlife.gr
Στην πιο design πρωτεύουσα της Ευρώπης βρίσκονται τις τελευταίες ώρες η Αθηνά Οικονομάκου και η Βάσω Λασκαράκη μαζί με τους συζύγους τους, Φίλιππο Μιχόπουλο και Λευτέρη Σουλτάτο
Τα δύο αγαπημένα ζευγάρια, αφού ολοκλήρωσαν τις τρέχουσες υποχρεώσεις τους στην Αθήνα, ετοίμασαν τις αποσκευές τους και το πρωί της Παρασκευής αναχώρησαν για Κοπεγχάγη. 
Οι καλές φίλες έχουν έρωτα με τα ταξίδια, αφού μέσα στους δύο πρώτους μήνες του 2020 έχουν ταξιδέψει και οι δύο σε πολλές πόλεις του εξωτερικού.
Μία από τις αδυναμίες της γνωστής παρέας είναι να εξερευνά νέες χώρες, να ανακαλύπτει κρυμμένες ομορφιές, να γνωρίζει νέους πολιτισμούς και φυσικά να γεύεται καινούργιες γεύσεις, μιας και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι σεφ. 
Η μεγαλούπολη της Σκανδιναβίας αποτελεί έναν προορισμό γεμάτες εκπλήξεις, αφού έχει δεκάδες μέρη που μπορείς να δεις και να ανακαλύψεις. 
Αυτό φαίνεται να σκέφτηκαν και  οι τέσσερις τους και έτσι αποφάσισαν να επισκεφτούν την συγκεκριμένη περιοχή.
Μπορεί το κρύο αυτή την περίοδο να είναι τσουχτερό, όμως τα δύο διάσημα ζευγάρια έχουν εξοπλιστεί κατάλληλα και αδημονούν να χαλαρώσουν και να ζήσουν τον έρωτά τους μακριά από όλους και όλα.
Την αποκάλυψη της ρομαντικής απόδρασης έκανε η Αθηνά Οικονομάκου δημοσιεύοντας διάφορα στιγμιότυπα από την παραμονή τους εκεί.
Δες τα στιγμιότυπα:
Τα δύο ζευγάρια επέλεξαν να περάσουν αυτές τις ημέρες με τον καλύτερο τρόπο!
epirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου - Βάσω Λασκαράκη: Απόδραση στην Κοπεγχάγη μαζί με τους συζύγους τους [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7831942371565845167
item