Δέσποινα Βανδή: Βραδινή έξοδος μαζί με τον Ντέμη Νικολαϊδη [pic] Δέσποινα Βανδή: Βραδινή έξοδος μαζί με τον Ντέμη Νικολαϊδη [pic] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δέσποινα Βανδή: Βραδινή έξοδος μαζί με τον Ντέμη Νικολαϊδη [pic]

Δέσποινα Βανδή: Βραδινή έξοδος μαζί με τον Ντέμη Νικολαϊδη [pic] | tlife.gr
Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, αφού μετρούν 17 χρόνια γάμου και πολλά περισσότερα κοινής πορείας. 
Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Μελίνα και τον Γιώργο. Το ζευγάρι καμαρώνει τα παιδιά του να μεγαλώνουν και να αποκτούν τη δική τους προσωπικότητα.
Η Μελίνα πλέον είναι ολόκληρη δεσποινίδα, αφού συνοδεύει τη μητέρα της σε πολλές δημόσιες εκδηλώσεις και ποζάρει μαζί της στους φωτογραφικούς φακούς. 
Οι δύο γυναίκες συνδέονται από μια υπέροχη σχέση και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Αυτή τη φορά, βέβαια, η Δέσποινα Βανδή πήγε θέατρο μαζί με τον άνδρα της ζωής της, Ντέμη Νικολαΐδη και όχι με την κόρη τους. 
Το ζευγάρι παρακολούθησε την παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», γεγονός που αποκάλυψε εκείνη μέσα από το προφίλ της στο Instagram.
«3η φορά! Έχω μάθει πια τα λόγια», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της!
epirusblog.gr
5 of 5
Δέσποινα Βανδή: Βραδινή έξοδος μαζί με τον Ντέμη Νικολαϊδη [pic]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 262326999494414602
Σχόλια
item