Γιώργος Αγγελόπουλος: Στους Άγιους Ισιδώρους μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου [pic] Γιώργος Αγγελόπουλος: Στους Άγιους Ισιδώρους μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου [pic] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Στους Άγιους Ισιδώρους μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου [pic]

Γιώργος Αγγελόπουλος: Στους Άγιους Ισιδώρους μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου [pic] | tlife.gr
Ποτέ δεν έκρυψε ότι είναι βαθιά θρησκευόμενος ο Γιώργος Αγγελόπουλος και έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι, όταν έκανε τον σταυρό του στο reality επιβίωσης «Survivor1», δεν ήταν μέρος της στρατηγικής του για να γίνει αποδεκτός από το κοινό.
Κάθε χρόνο σε σημαντικές γιορτές ο Ντάνος επισκέπτεται το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό για να προσκυνήσει.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» έτσι έκανε και φέτος! Ανήμερα της γιορτής της μικρής εκκλησίας, βρέθηκε μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου ανάμεσα σε χιλιάδες πιστούς και περίμενε υπομονετικά να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας και τον Τίμιο Σταυρό από το χέρι του πατέρα Δημήτριου.
Μάλιστα, στα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες του ναού κατά τη διάρκεια της ιερής αγρυπνίας φαίνεται πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος παρέμεινε όλο το βράδυ στον ναό και μάλιστα φόρεσε και ποδιά για να βοηθήσει στο μοίρασμα άρτων και καφέδων στους χιλιάδες πιστούς.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος φορώντας ποδιά μεταξύ των πιστών.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιώργος Αγγελόπουλος: Στους Άγιους Ισιδώρους μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου [pic]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7684143920585281711
Σχόλια
item