Ανατροπή με Καγιά - Παπαγεωργίου! Το πρόσωπο σε θέση «κλειδί» στα Madwalk

Ανατροπή με Καγιά - Παπαγεωργίου! Το πρόσωπο σε θέση «κλειδί» στα Madwalk
Ανατροπή μεγατόνων έγινε ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μπήκε σφήνα πρόσωπο σε θέση «κλειδί» στα Madwalk! Χαμός με την παρουσίαση και έχουμε όλο το ρεπορτάζ! Τι έχει συμβεί;
Ουσιαστικά η Καγιά παίρνει την θέση από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που είχε δοκιμάσει το 2019 την παρουσίαση του show που συνδυάζει τη μόδα με τη μουσική, σε ρεπορτάζ - φωτιά που αναφέραμε.
Να τονίσουμε βέβαια ότι πριν την Ηλιάνα υπήρχαν και άλλα ονόματα βόμβα!Τα θυμάστε; Δείτε τα εδώ! Γνωρίζουμε πως στην πασαρέλα του φετινού Madwalk που θα λάβει χώρα στις 6 Απριλίου θα δούμε μεγάλα ονόματα όπως εκείνο του Σάκη Ρουβά και της Έλενας Παπαρίζου, στην εκπομπή Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή ειπώθηκε ότι η Βίκυ Καγιά δεν θα είναι μόνη στην παρουσίαση!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ συμπαρουσιάστριες της βραδιάς θα είναι η Μαίρη Συνατσάκη η οποία είχε υπάρξει παρουσιάστρια του Madwalk στο παρελθόν και η Τάμτα. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν θα δούμε την Ηλιάνα αφού από την διοργάνωση, δεν έμειναν και πολύ ευχαριστημένοι....

Τι είναι τα Madwalk: Ο θεσμός που θα συμμετέχει σε θέση κλειδί πρόσωπο που φέρνει ανατροπή για Καγιά και Παπαγεωργίου

Τo MadWalk - The Fashion Music Project είναι ένα ετήσιο σόου μόδας και μουσικής, το οποίο διοργανώνεται από το MAD TV. Αντίστοιχο σόου πραγματοποιείται και στην Κύπρο από το ομότιτλο κανάλι.
Σε κάθε MadWalk συνεργάζονται σχεδιαστές ρούχων ή εταιρίες με καλλιτέχνες, οι οποίοι όσο διαρκεί η πασαρέλα, ερμηνεύουν επί σκηνής τραγούδια.
Το πρώτο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2011 με παρουσιάστριες τη Βίκυ Καγιά και την Τάμτα. 
Το δεύτερο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2012 και την παρουσίαση ανέλαβαν η Βίκυ Καγιά και η Μαίρη Συνατσάκη.Το τρίτο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 17 Απριλίου 2013 με παρουσιάστριες ξανά την Βίκυ Καγιά και την Μαίρη Συνατσάκη.
Το τέταρτο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 3 Απριλίου 2014 με παρουσιάστρια τη Μαίρη Συνατσάκη. Το πέμπτο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2015 με παρουσιάστρια την Κάτια Ζυγούλη. Το έκτο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 18 Απριλίου 2016 με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή.
Το έβδομο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου 2016 με παρουσιαστές τον Γιώργο Μαζωνάκη και τη Μαίρη Συνατσάκη. 

Το όγδοο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαρτίου 2018 και την παρουσίαση ανέλαβαν ο Χρήστος Μάστορας και η Μαίρη Συνατσάκη. Το ένατο MadWalk που πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου 2019, παρουσίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
epirusblog.gr
5 of 5
Ανατροπή με Καγιά - Παπαγεωργίου! Το πρόσωπο σε θέση «κλειδί» στα Madwalk
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3564973676991628000
item