Πρέβεζα: Νέα κινητοποίηση μπροστά στα JUMBO την Κυριακή από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πρέβεζας Πρέβεζα: Νέα κινητοποίηση μπροστά στα JUMBO την Κυριακή από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Νέα κινητοποίηση μπροστά στα JUMBO την Κυριακή από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πρέβεζας

Πρέβεζα: Νέα κινητοποίηση μπροστά στα JUMBO την Κυριακή από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πρέβεζας
Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ:
“ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ!
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ JUMBO ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9-2,ΣΤΙΣ 10.30ΠΜ. 
Συνάδελφοι-συναδέλφισσες
Την Κυριακή στέλνουμε ένα ακόμη ηχηρό μύνημα σε εργοδοσία και κυβέρνηση πως δε πρόκειται να παραιτηθούμε από τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας.
Η Κυριακή ανήκει σε εμάς,είναι ημέρα ξεκούρασης και προσωπικός χρόνος τον οποίο και θα αξιοποιούμε όπως θέλουμε εμείς.Δε την χαρίζουμε στους εργοδότες!
Οι δυνάμεις της ΔΑΣ σε συνεδρίαση της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας την Τετάρτη 5-2 πρότειναν να παρθεί απόφαση για συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων στα Jumbo.
H στάση της πλειοψηφίας (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) ήταν αρνητική. Πρότειναν διαβούλευση με τον Αντιπεριφερειάρχη και προκύρηξη απεργίας «κάπου» μέσα στο επόμενο διάστημα!
Δεν μας προκαλεί βέβαια έκπληξη καθώς και από τις προηγούμενες κινητοποιήσεις φάνηκε ξεκάθαρα πως δεν μπορούν και δε θέλουν να ηγηθούν των κινητοποιήσεων,δε μπορούν να συσπειρώσουν δυνάμεις για να περιφρουρήσουν καμμία απεργία (παρεβρέθηκαν ελάχιστοι αντιπρόσωποι του ΕΚ και η κουστωδία του διάσημου επιχειρηματία Καραγεωργόπουλου ο οποίος με φωτογραφίες και βίντεο στο τέλος βέβαια της απεργιακής κινητοποίησης την προηγούμενη Κυριακή προσπάθησε να την υπονομεύσει και να την προβοκάρει).
Καλούμε τους εργαζόμενους να σπάσουν το φόβο και την τρομοκρατία που ασκεί η εργοδοσία,να δυναμώσουν την οργάνωσή τους,τη συλλογική διεκδίκηση,να συσπειρωθούν στο Σωματείο τους.Από κοινού να παλέψουμε για τα σύγχρονα δικαιώματά μας,για τη νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης Αργίας.
Η Κυριακή Αργία μας αφορά όλους!Στόχος των αστικών κυβερνήσεων και της μεγαλοεργοδοσίας είναι να την ξηλώσουν,είναι να επεκτείνουν αυτή τη βαρβαρότητα σε όλους τους κλάδους.
Κανένας δε μπορεί και δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος μπροστά σε αυτή την κατάσταση.Οι εργαζόμενοι,οι αυτοαπασχολούμενοι και τα άλλα λαϊκά στρώματα να ενώσουν τις δυνάμεις τους,να δυναμώσουν την κοινή πάλη τους και να βάλουν φρένο σε αυτή τη κατρακύλα”.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Νέα κινητοποίηση μπροστά στα JUMBO την Κυριακή από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4918106578295093327
Σχόλια
item