Μαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλέδης: Αγκαλιά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - Η εικόνα που "έριξε" το Instagram Μαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλέδης: Αγκαλιά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - Η εικόνα που "έριξε" το Instagram | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλέδης: Αγκαλιά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - Η εικόνα που "έριξε" το Instagram

Μαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλέδης: Αγκαλιά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - Η εικόνα που
H Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν! 
Οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και προκαλούν "ταραχή" στα social media. Η εικόνα τους "έριξε" το Instagram!
Οι δυο τους αν και προτιμούν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτή τη φορά θέλησαν να ανεβάσουν μια τρυφερή φωτογραφία για την ημέρα των ερωτευμένων!
Οι δυο τους διανύουν μια από τις πιο ωραιότερες περιόδους στην ζωή τους και όπως φαίνεται και από την εικόνα λιώνουν ο ένας για τον άλλον. 
Αποτέλεσμα της φωτογραφίας φυσικά, ήταν και τα σχόλια να πέσουν βροχή, μιας και το ζευγάρι δεν είναι τόσο "ανοιχτό" στα social media.
Ο ποδοσφαιριστής έγραψε χαρακτηριστικά "Χαρούμενη ημέρα Άγιου Βαλεντίνου", με το άλλο του μισό να τον κρατάει σφιχτά αγκαλιά, κρατώντας μάλιστα και ένα λούτρινο αρκουδάκι ανάμεσά τους. 
Αν και ο ίδιος δεν είναι τόσο ενεργός στα social, έχει προκαλέσει ντόρο ξανά στο παρελθόν με ποστ του στο Instagram.
Μαρία Αντωνά Άρης Σοϊλέδης Άγιος Βαλεντίνος


epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλέδης: Αγκαλιά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - Η εικόνα που "έριξε" το Instagram
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7824143971093493295
Σχόλια
item