Ελευθερία Ελευθερίου - Δημήτρης Ταταράκης: Full in love σε βραδινή τους έξοδο! [pics] Ελευθερία Ελευθερίου - Δημήτρης Ταταράκης: Full in love σε βραδινή τους έξοδο! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελευθερία Ελευθερίου - Δημήτρης Ταταράκης: Full in love σε βραδινή τους έξοδο! [pics]

Ελευθερία Ελευθερίου – Δημήτρης Ταταράκης: Full in love σε βραδινή τους έξοδο! [pics] | tlife.gr
Αναμφισβήτητα αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! 
Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Δημήτρη Ταταράκη, οι οποίοι μπορεί να μετρούν αρκετούς μήνες κοινής πορείας, όμως ο έρωτάς τους δεν σταματά να μεγαλώνει! Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού και από τότε παραμένει αχώριστο!
Η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στο νυχτερινό κέντρο YTON στο πλευρό του Νίκου Βέρτη και το μοντέλο σύντροφός της δεν χάνει καμία εμφάνισή της, θαυμάζοντας την από τα πρώτα τραπέζια. 
Οι δυο τους βρήκαν ευκαιρία την Παρασκευή που η Ελευθερία είχε το ρεπό της και βρέθηκαν στο Έναστρον, όπου διασκέδασαν με τις επιτυχίες του Γιώργου Σαμπάνη και της Καίτης Γαρμπή.
Η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Δημήτρης Ταταράκης απόλαυσαν το κρασί τους και δεν είχαν μάτια παρά ο ένας για τον άλλον! Η όμορφη τραγουδίστρια φορώντας ένα μίνι μαύρο φόρεμα μαγνήτισε όλα τα βλέμματα!
Δες φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Ελευθερία Ελευθερίου - Δημήτρης Ταταράκης: Full in love σε βραδινή τους έξοδο! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7685960857420337286
Σχόλια
item