Ιωάννα Μπέλλα - Μέγκυ Ντρίο: Σε ένα διαφορετικό fashion show με δημιουργίες Βλάση Χολέβα! [pics] Ιωάννα Μπέλλα - Μέγκυ Ντρίο: Σε ένα διαφορετικό fashion show με δημιουργίες Βλάση Χολέβα! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ιωάννα Μπέλλα - Μέγκυ Ντρίο: Σε ένα διαφορετικό fashion show με δημιουργίες Βλάση Χολέβα! [pics]

Ιωάννα Μπέλλα – Μέγκυ Ντρίο: Σε ένα διαφορετικό fashion show με δημιουργίες Βλάση Χολέβα! [pics] | tlife.gr
Η Ιωάννα Μπέλλα, η Μέγκυ Ντρίο και η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, περπάτησσαν στην πασαρέλα, φορώντας δημιουργίες του γνωστού σχεδιαστή μόδας, Βλάση Χολέβα, σε ένα fashion show διαφορετικό απ΄τα άλλα!
Συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή επίδειξη μόδας διοργανώθηκε από τις   επιτροπές γονέων αποφοίτων και γονέων για το πρόγραμμα υποτροφιών γνωστού κολλεγίου  σε συνεργασία με τον κορυφαίο Ελληνα σχεδιαστή Βλάση Χολέβα. 
Ο σχεδιαστής με σημαντική παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσίασε μοντέρνες, υψηλής αισθητικής δημιουργίες από τέσσερις διαφορετικές συλλογές (Pret a Porter, Resort, Shoe, Bridal) για τη νέα σεζόν Ανοιξη-Καλοκαίρι 2020.
Μέγκυ Ντρίο
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων των επιτροπών για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών. . Κάθε χρόνο στηρίζει εκατοντάδες μαθητές, των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, αναδεικνύοντας τους ισχυρούς δεσμούς αλληλεγγύης της Κολλεγιακής οικογένειας.
Ελισάβετ Δοβλιατίδου
Ιωάννα Μπέλλα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Μπέλλα - Μέγκυ Ντρίο: Σε ένα διαφορετικό fashion show με δημιουργίες Βλάση Χολέβα! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4128816184102630027
Σχόλια
item