Στεφανία Λυμπερακάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του ονόματός της για τη Eurovision

Στεφανία Λυμπερακάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του ονόματός της για τη Eurovision | tlife.gr
Η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι η τραγουδίστρια που θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 16 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. 
Την ανακοίνωση έκανε η διευθύντρια διεθνών σχέσεων της ΕΡΤ, Μαρία Κουφοπούλου, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού το βράδυ της Δευτέρας.
Μπορεί το τελευταίο διάστημα να είχαν ακουστεί πολλά ονόματα για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision, όμως τελικά η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι εκείνη που θα ανέβει στη σκηνή του Ρότερνταμ με το τραγούδι «Supergirl» σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και Arcade και σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού.
Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση τους ονόματός της η Στεφανία Λυμπερακάκη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μιλώντας γι’ αυτό το όμορφο ταξίδι που ξεκινά.
«Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι κι εγώ να το πιστέψω, αλλά μπορώ επιτέλους να επιβεβαιώσω τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και αρκετές εβδομάδες! 
Ναι, θα είμαι η εκπρόσωπος της χώρας μου στη φετινή Γιουροβίζιον στο Ρότερνταμ και ευχαριστώ πάρα πολύ την ΕΡΤ που έκανε το πιο τρελό μου όνειρο πραγματικότητα!! 
Αν και γεννήθηκα στην Ολλανδία, έρχομαι κάθε χρόνο στην Ελλάδα και τη λατρεύω όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Υπόσχομαι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να σας κάνω υπερήφανους».
Καλή επιτυχία!
epirusblog.gr
5 of 5
Στεφανία Λυμπερακάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του ονόματός της για τη Eurovision
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1843365713050655661
item