Γιάννενα: Στα Γιάννενα το Εκπαιδευτικό Συνέδριο του Δικτύου Φοιτητών Erasmus Ελλάδος Γιάννενα: Στα Γιάννενα το Εκπαιδευτικό Συνέδριο του Δικτύου Φοιτητών Erasmus Ελλάδος | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Στα Γιάννενα το Εκπαιδευτικό Συνέδριο του Δικτύου Φοιτητών Erasmus Ελλάδος

Γιάννενα: Στα Γιάννενα το Εκπαιδευτικό Συνέδριο του Δικτύου Φοιτητών Erasmus Ελλάδος

Το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus Ελλάδος (Erasmus Student Network Greece), και ο τοπικός σύλλογος των Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το τμήμα Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνουν το Εθνικό Εκπαιδευτικό Συνέδριο του Δικτύου (National Training Event), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννενα από 21 έως 23 Φεβρουαρίου.

Στο Εθνικό Εκπαιδευτικό Συνέδριο του Δικτύου θα συμμετέχουν περισσότεροι από 70 εθελοντές, εκπροσωπώντας 19 τοπικούς συλλόγους και τα αντίστοιχα Ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης στα οποία δραστηριοποιούνται. 


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας του συνεδρίου δημιουργεί πρόσφορο έδαφος όπου οι εθελοντές θα μπορέσουν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους (soft skills και hard skills) με απώτερο σκοπό την βελτιστοποίηση των δράσεών τους στους τοπικούς συλλόγους. 

Πιστεύοντας ότι η μάθηση είναι μια συνεχής διεργασία που συντελείται δια βίου, το πρόγραμμα του συνεδρίου βασίζεται στη μη τυπική εκπαίδευση. 

Βάσει αυτών, στην agenda έχουν ενσωματωθεί workshops τα οποία θα επιτρέψουν στους εθελοντές μέσω της διάδρασης και του εποικοδομητικού διαλόγου να ανταλλάξουν καλές πρακτικές και να θέσουν απαραίτητα θεμέλια για την απόκτηση περισσότερων γνώσεων. 

Ακόμη, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να διευρύνουν τις γνώσεις τους για την δομή και τον τρόπο λειτουργίας του Δικτύου.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Στα Γιάννενα το Εκπαιδευτικό Συνέδριο του Δικτύου Φοιτητών Erasmus Ελλάδος
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4759038429105643159
Σχόλια
item