Άρτα: Erasmus+ - Το 1ο ΕΠΑΛ Άρτας στην Αλμπουφέιρα Άρτα: Erasmus+ - Το 1ο ΕΠΑΛ Άρτας στην Αλμπουφέιρα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Erasmus+ - Το 1ο ΕΠΑΛ Άρτας στην Αλμπουφέιρα

Άρτα: Erasmus+ - Το 1ο ΕΠΑΛ Άρτας στην Αλμπουφέιρα
Το 1ο ΕΠΑΛ Άρτας στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ συμμετείχε σε κινητικότητα στην πόλη Αλμπουφέιρα της νότιας Πορτογαλίας την εβδομάδα από τις 20/01/2020 μέχρι τις 24/01/2020 με τίτλο «Developing key students' competences and strength eningself-esteem through their personal development». 


Συμμετείχαν οι μαθητές Δραγατάκης Ευάγγελος, Χριστοδούλου Θεόδωρος, Βέργου Μαρία, Ρίτσα Μαρία και οι εκπαιδευτικοί Μολώνης Ζαχαρίας ΠΕ86 και Κολοβού Παρασκευή ΠΕ82.

Το θέμα της κινητικότητας ήταν η υγιεινή διατροφή και σωματική άσκηση ως μέσο ενίσχυσης της αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης των μαθητών για βελτίωση των μαθησιακών αποτελεσμάτων.

Συμμετείχαν μαθητές από την Κύπρο, την Ελλάδα, την Ισπανία, την Πολωνία τη Λιθουανία και την Πορτογαλία ως διοργανώτρια χώρα. Παρουσίασαν εργασίες με θέμα τις Διατροφικές Συνήθειες των μαθητών της κάθε χώρας.

Σε όλη την εβδομάδα του προγράμματος οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εργαστήρια άθλησης, διατροφής και να παρασκευάσουν τα δικά τους υγιεινά γεύματα και ροφήματα, ενώ παρακολούθησαν πειράματα χημείας, βιολογίας και φυσικής.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Erasmus+ - Το 1ο ΕΠΑΛ Άρτας στην Αλμπουφέιρα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8517932134504197316
Σχόλια
item