Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Το Λονδίνο είναι το δεύτερο σπίτι τους - Μαζί στη συναυλία του Devendra Banhart [pics,vid]

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Το Λονδίνο είναι το δεύτερο σπίτι τους – Μαζί στη συναυλία του Devendra Banhart [pics,vid] | tlife.gr

Εδώ και περίπου δεκαπέντε ημέρες η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας βρίσκονται στο Λονδίνο συνδυάζοντας δουλειά και αναψυχή.

Το αγαπημένο ζευγάρι μερικές ημέρες μετά την έλευση του νέου έτους, ετοίμασαν τις αποσκευές τους και ταξίδεψαν στη βρετανική πρωτεύουσα, όπου παραμένουν μέχρι και σήμερα. 
Η επαγγελματική βάση της Τόνια Σωτηροπούλου είναι εκεί και παρά το γεγονός ότι μένει μόνιμα στην Ελλάδα, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το μάνατζερ της.
Η μελαχρινή ηθοποιός και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης είναι αχώριστοι, έτσι εκείνος δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει την αγαπημένη του στο Λονδίνο. 
Οι δυο τους μπορεί να έχουν επισκεφτεί το συγκεκριμένο μέρος πολλές φορές, όμως κάθε φορά είναι σαν την πρώτη, καθώς συνεχώς ανακαλύπτουν καινούργια πράγματα. 
Παράλληλα, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας έχουν πολλούς φίλους εκεί, έτσι οι μέρες τους στην Αγγλία γίνονται ακόμη καλύτερες.
Πρόσφατα, το ζευγάρι παρακολούθησε τη μεγάλη συναυλία του Devendra Banhart, γεγονός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους τους στο Instagram.
Δες τα στιγμιότυπα:
Η Τόνια Σωτηροπούλου μπορεί να περίμενε πως και πως να απολαύσει live τον αγαπημένο της καλλιτέχνη, όμως δεν παραμέλησε να κάνει τη γυμναστική της.

epirusblog.gr
5 of 5
Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Το Λονδίνο είναι το δεύτερο σπίτι τους - Μαζί στη συναυλία του Devendra Banhart [pics,vid]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9177394706807681531
item