Γιατί έκρυβε η Demy τη σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη; Γιατί έκρυβε η Demy τη σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιατί έκρυβε η Demy τη σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη;

Γιατί έκρυβε η Demy τη σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη;

"Την χρονιά της Eurovision ξεπέρασα τα όριά μου"!

Η Demy άλλαξε πολύ το look της και για την απόφασή της αυτή δηλώνει στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Νίκο Γεωργιάδη: “Δεν είμαι εύκολη στις αλλαγές. 

Ό,τι κάνω το κάνω επειδή με εκφράζει. Δεν θα ακούσω ούτε στυλίστα ούτε κανέναν είμαι πολύ ξεροκέφαλη. Το sexy δεν ήταν ποτέ προτεραιότητα”.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όσα εξομολογείται η Demy για όλα όσα βίωσε την περίοδο της Eurovision. “Πολλά πράγματα θα μπορούσα να είχα κάνει διαφορετικά όταν πήγα στη Eurovision. 

Θα ήθελα να είμαι πιο ξεκούραστη. Θυμάμαι ότι εκείνη τη χρονιά ξεπέρασα τα όριά μου όπως ποτέ πριν και ποτέ μετά από αυτό. Ξέσπασα σε αυτούς που ξεσπάω πάντα, με το γάντι βέβαια, στο σπίτι, στον σύντροφό μου, τους γονείς μου. Θα το ξαναέκανα πιο σωστά όμως”.

Για την δημοσιότητα που πήρε η σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη και την επίμονη άρνησή της, η Demy ανέφερε: “Δεν προκαλούσα ποτέ τη δημοσιότητα. Χωρίς να το θέλω το μεγαλοποίησα εγώ. 

Πραγματικά δεν ήθελα να μιλάω για τα προσωπικά μου γιατί φοβόμουνα επειδή είμαι πολύ καινούρια θα θεωρηθεί ότι το κάνω επίτηδες για να προκαλέσω και να ακουστεί το όνομά μου. Τώρα δεν το φοβάμαι τόσο πολύ”.


Ο τωρινός σύντροφος της τραγουδίστρια είναι εκτός χώρου.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιατί έκρυβε η Demy τη σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5524061598648802514
Σχόλια
item