Γιάννενα: Πλεονέκτημα στην αγορά για τα μέλη των ΚΑΠΗ Γιάννενα: Πλεονέκτημα στην αγορά για τα μέλη των ΚΑΠΗ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Πλεονέκτημα στην αγορά για τα μέλη των ΚΑΠΗ

Γιάννενα: Πλεονέκτημα στην αγορά για τα μέλη των ΚΑΠΗ
Μία νέα συνεργασία με στόχο τη βοήθεια των μελών των ΚΑΠΗ του δήμου Ιωαννιτών, που υπολογίζονται περίπου σε 2000 εγκαινιάζουν το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και ο ΟΚΠΑΠΑ.
Το μεσημέρι της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο προέδρων, Δημ. Δημητρίου και Δημ. Πάνου, αντίστοιχα, στην οποία παρουσιάστηκε η στόχευση της παρέμβασης, με κύριο γνώμονα την κοινωνική ευαισθησία απέναντι στην τρίτη ηλικία.
Όπως ανέφεραν αμφότεροι οι κ.κ. Δημητρίου και Πάνου, ο δίαυλος επικοινωνίας που άνοιξε μεταξύ των δύο φορέων θα πάρει «σάρκα και οστά» το αμέσως επόμενο διάστημα όταν και θα διευκρινιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα υπάρξει αυτή η παρέμβαση.
Μία πρώτη σκέψη είναι η δυνατότητα αγορών στα μέλη των ΚΑΠΗ από καταστήματα που θα ανταποκριθούν στη σχετική πρόσκληση του Επιμελητηρίου, με κάποιο εκπτωτικό κουπόνι, ενώ αντίστοιχα τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις θα απολαμβάνουν συγκεκριμένων κινήτρων που θα ανακοινωθούν από το Επιμελητήριο.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Πλεονέκτημα στην αγορά για τα μέλη των ΚΑΠΗ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2995052584478433819
Σχόλια
item