Συγκλονίζει γνωστή τραγουδίστρια - "Με νάρκωσαν και με βίασαν" Συγκλονίζει γνωστή τραγουδίστρια - "Με νάρκωσαν και με βίασαν" | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Συγκλονίζει γνωστή τραγουδίστρια - "Με νάρκωσαν και με βίασαν"

Συγκλονίζει γνωστή τραγουδίστρια - "Με νάρκωσαν και με βίασαν"
"Με νάρκωσαν και με βίασαν". Συγκλονίζει γνωστή τραγουδίστρια της showbiz με τις αποκαλύψεις της για τον λόγο που αποφάσισε να "εξαφανιστεί" από την μουσική σκηνή, έπειτα από τις μεγάλες επιτυχίες της.
Ο λόγος για την ποπ καλλιτέχνιδα, Duffy, που ενώ όλα στην καριέρα της ήταν ανοδικά, μετά από ένα διάστημα και χωρίς εξηγήσεις, σταμάτησε να εμφανίζεται, με τους φανς της να αναζητούν απάντηση στην όλη κατάσταση.
Κάτι που δεν είχαν κατάφεραν να λάβουν, μέχρι τώρα. Η νεαρή τραγουδίστρια, έπειτα από την μεγάλη της επιτυχία με το 2008 με το τραγούδι Mercy, έβγαλε το άλμπουμ Rockferry, ενώ δύο χρόνια αργότερα προχώρησε και στο Endlessly. 
Τώρα ωστόσο αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να μιλήσει "ανοιχτά" και να εξηγήσει τι της συνέβη.
τραγουδίστρια νάρκωσαν βίασαν
Χαρακτηριστικά η ίδια, ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αφήνοντας τους θαυμαστές της με το στόμα ανοιχτό, «Με νάρκωσαν, με βίασαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για μέρες. 
Επιβίωσα όμως, αλλά μου πήρε καιρό να συνέλθω. Δεν ήθελα να δείξω στον κόσμο τη θλίψη μου. Ρώτησα τον εαυτό μου πώς μπορώ να τραγουδήσω μέσα από την καρδιά μου, όταν η καρδιά μου είναι πια σπασμένη. 
Και με το χρόνο έγινα καλύτερα. Τις επόμενες εβδομάδες θα αναρτήσω μια συνέντευξη κι αν έχετε ερωτήσεις θα σας τις απαντήσω. Χρειάζομαι την υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ, Duffy».


epirusblog.gr
5 of 5
Συγκλονίζει γνωστή τραγουδίστρια - "Με νάρκωσαν και με βίασαν"
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4945998726500651279
Σχόλια
item