Πώς θα παραμείνετε ευτυχισμένη μέσα στη σχέση σας Πώς θα παραμείνετε ευτυχισμένη μέσα στη σχέση σας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πώς θα παραμείνετε ευτυχισμένη μέσα στη σχέση σας

Πώς θα παραμείνετε ευτυχισμένη μέσα στη σχέση σας
Το πιο σημαντικό πράγμα που δεν πρέπει να ξεχνάτε στις σχέσεις είναι το πώς ήσασταν τον πρώτο καιρό όταν ξεκίνησε η σχέση με τον σύντροφό σας.
Είναι γεγονός πως όταν νιώσετε πολύ άνετα με τον σύντροφό σας, τόσο εσείς όσο και εκείνος θα αρχίσετε να αλλάζετε λίγο τη συμπεριφορά σας. Ενώ στην αρχή ξοδεύατε μια ώρα για να ετοιμαστείτε πριν βγείτε τώρα δεν αφιερώνετε ούτε 5 λεπτά.
Όλη αυτή η συμπεριφορά είναι απολύτως φυσιολογική και δεν σημαίνει πως δεν είστε ευτυχισμένοι στη σχέση σας αλλά όσο αφήνεστε τόσο χειρότερα μπορεί να νιώθετε μέσα σας χωρίς πολλές φορές να καταλαβαίνετε την αιτία.
Όσο άνετα και να νιώθετε με τον αγαπημένο σας προσπαθήστε να αφιερώσετε χρόνο στην περιποίησή σας, μην αφήνεστε, μην κυκλοφορείτε μπροστά του με άσχημες πιτζάμες. 
Προσπαθήστε να διατηρήσετε τον ρομαντισμό και λίγο το μυστήριο στη σχέση σας και να είστε σίγουρη πως η σχέση σας θα παραμείνει ζωντανή όπως τον πρώτο καιρό.
epirusblog.gr
5 of 5
Πώς θα παραμείνετε ευτυχισμένη μέσα στη σχέση σας
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8493389345093092
Σχόλια
item