Άρτα: Δέκα τρεις ιστορίες που μπορεί και να σου αλλάξουν την ζωή!!! Άρτα: Δέκα τρεις ιστορίες που μπορεί και να σου αλλάξουν την ζωή!!! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Δέκα τρεις ιστορίες που μπορεί και να σου αλλάξουν την ζωή!!!

Άρτα: Δέκα τρεις ιστορίες που μπορεί και να σου αλλάξουν την ζωή!!!
Στην φιλόξενη και στην υψηλής αισθητικής αίθουσα του Ξενώνα "ΝΗΣΙΣΤΑ" συντροφιά με τον υπέροχο απογευματινό καφέ, έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την ομιλία του αγαπημένου συγγραφέα των  best sellers "ΤΟ ΔΩΡΟ" και "Κάπταιν" Στέφανου Ξενάκη με τίτλο..."δέκα τρεις  ιστορίες που μπορεί και να σου αλλάξουν την ζωή".

Την ομιλία διοργανώνει ο Ξενώνας "ΝΗΣΙΣΤΑ" με την "πολυθρόνα του Νίτσε", βιβλιοπωλείο στην Άρτα.

Δυο λόγια για τον Συγγραφέα:

Ο Στέφανος Ξενάκης ζει, εργάζεται και εμπνέεται στη Βουλιαγμένη. Με το τρίπτυχο «κίνηση - γνώση - δράση» άλλαξε τη ζωή του. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και έκανε MBA στο Manchester Business School. 

Εργάστηκε με επιτυχία ως στέλεχος και επιχειρηματίας στον χώρο της διαφήμισης από το 1993 έως το 2015. Έκτοτε ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί παθιασμένα με τα κείμενα και τις ομιλίες του. 

Παράλληλα, εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το «Ναι, Μπορώ», ένα μάθημα αξιών και αυτογνωσίας το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας, από την Α' Δημοτικού.

Το πρώτο του βιβλίο με τίτλο Το Δώρο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2018, έγινε το Νο 1 στη λίστα των best sellers και εξακολουθεί να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των ευπώλητων, ενώ φέτος στα ράφια των βιβλιοπωλείων υπάρχει το δεύτερο βιβλίο του με τίτλο Κάπταιν ‒ Γράμματα στον μπαμπά μου


Πηγή:www.lifo.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Δέκα τρεις ιστορίες που μπορεί και να σου αλλάξουν την ζωή!!!
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8651350802583861555
Σχόλια
item