Γιάννενα: Με πολιτικά μηνύματα η εκδήλωση της ΝΟΔΕ

Οι αλλαγές που συντελέστηκαν στη χώρα το 2019 με τις αλλεπάλληλες νίκες σε εκλογικές αναμετρήσεις για τη Ν.Δ, σε συνδυασμό με τις σημαντικές εξελίξεις στα εθνικά ζητήματα της χώρας αποτέλεσαν το επίκεντρο των ομιλιών στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων, το βράδυ του Σαββάτου.
Μία εκδήλωση, την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Βουλής Κων. Τασούλας και ο υπ. Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ενώ παρόντες ήταν και οι άλλοι τρεις βουλευτές Ιωαννίνων Στ. Καλογιάννης, Μ. Κεφάλα και Γ. Αμυράς.
Το δικό του «παρών» μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος έστειλε στην εκδήλωση οι Πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες προς τη βάση του κόμματος για τη διαρκή υποστήριξή της.
Τόσο ο πρόεδρος της Βουλής Κων. Τασούλας, όσο και ο υπ. Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκος στις ομιλίες τους αναφέρθηκαν στις πολιτικές εξελίξεις, με ιδιαίτερη στόχευση στα ελληνοτουρκικά.
Αμφότεροι ωστόσο αναφέρθηκαν και στις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης από την ανάληψη της διακυβέρνησης, όπως οι αλλαγές για την ενίσχυση της κυβερνησιμότητας των δήμων, αλλά και το δικαίωμα ψήφου για τους έλληνες του εξωτερικού. 
Ο κ. Θεοδωρικάκος επανέλαβε όσα είχε ανακοινώσει λίγες ώρες νωρίτερα από την Πρέβεζα σχετικά με τις επόμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, για την ενίσχυση του θεσμού της αυτοδιοίκησης.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ακόμη οι βουλευτές Στ. Καλογιάννης, Μ. Κεφάλα και Γ. Αμυράς, ο περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θοδ. Τζαρούχης.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Με πολιτικά μηνύματα η εκδήλωση της ΝΟΔΕ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1437687478952140291
item