Εξόρυξη μυστηριωδών αντικειμένων που θέτουν σε αμφισβήτηση τις ιστορικές μας γνώσεις

Εξόρυξη μυστηριωδών αντικειμένων που θέτουν σε αμφισβήτηση τις ιστορικές μας γνώσεις

Η ύπαρξη ενός μεγάλου αριθμού αντικειμένων που έχουν βρεθεί ανά τον κόσμο, θέτει σε αμφισβήτηση τις ιστορικές μας γνώσεις και αποτελεί δυσεπίλυτο το αίνιγμα.

Σύμφωνα με τα δεδομένα της ιστορίας, απλά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Προκειται  για αντικείμενα αρχαιότατα, τα οποία όμως φαίνονται ως σύγχρονα. 

Αρκετοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για συσκευές άγνωστης προηγμένης τεχνολογίας.

Ενδεικτικά:
Το 1961 οι ιδιοκτήτες ενός μαγαζιού με δώρα στην Καλιφόρνια, κόβοντας στα δυο ενόν γεώλιθο βρήκαν μέσα του ένα αντικείμενο φανερά τεχνητό. 

Αποτελείτο από έναν μεταλλικό πυρήνα τον οποίο περιέβαλλαν στρωματά ενός υλικού που έμοιαζε κεραμικό, ενώ είχε και ένα εξαγωνικό περίβλημα από ξύλο.

Όταν υποβλήθηκε σε εξέταση ακτίνων Χ το αντικείμενο έμοιαζε με καλώδιο ή κάποιο άλλο ηλεκτρονικό εξάρτημα.  Είχε εγκλωβιστεί μαζί με κάποια απολιθώματα μέσα στο γεώλιθο, τα οποία εκτιμήθηκε ότι ήταν 500, 000 ετών παλιά

Το 1851 η εφημερίδα Illinois sprig field Republican δημοσίευσε ότι ένας επιχειρηματίας βρήκε ένα μεγάλο κομμάτι χρυσοφόρου χαλαζία σε ένα ταξίδι του σε κάποιο ταξίδι του στην Καλιφόρνια. Κάποια στιγμή του έπεσε και σπάζοντας πετάχτηκε ένα σιδερένιο καρφί. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο χαλαζίας ήταν 1.000.000 ετών.

Το 1786 εργάτες που έσκαβαν βρήκαν μέσα σε ένα στρώμα άμμου κατ από το έδαφος νομίσματα, απολιθωμένες λαβές σφυριών, καθώς και διάφορα απολιθωμένα εργαλεία. Η άμμος μέσα στην οποία βρέθηκαν τα αντικείμενα, διαπιστώθηκε ότι ήταν 300.000.000 ετών.

Τον Ιούνιο του 1851 το Scientific American δημοσίευσε ότι βρέθηκε ένα μεταλλικό βάζο το οποίο αποτελείτο από κράμα ψευδάργυρου και ασημιού. Στην επιφάνεια του υπήρχαν εικόνες λουλουδιών διακοσμημένες με καθαρό ασήμι. Το βάζο βρέθηκε μέσα σε έναν βράχο ηλικίας 21.000.000 ετών.

epirusblog.gr
5 of 5
Εξόρυξη μυστηριωδών αντικειμένων που θέτουν σε αμφισβήτηση τις ιστορικές μας γνώσεις
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 1258039978466959884
item