Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μίλησε ανοιχτά για την σχέση της κόρης του με την Γερονικολού! "Η φοβία της αρχής ήταν ότι..." Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μίλησε ανοιχτά για την σχέση της κόρης του με την Γερονικολού! "Η φοβία της αρχής ήταν ότι..." | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μίλησε ανοιχτά για την σχέση της κόρης του με την Γερονικολού! "Η φοβία της αρχής ήταν ότι..."

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μίλησε ανοιχτά για την σχέση της κόρης του με την Γερονικολού!
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε ανοιχτά στην σχέση που έχει η κόρη του Εύα με την σύντροφο του Κατερίνα Γερονικολού λέγοντας πως στην αρχή είχε μια φοβία για το πως θα πάει αυτή η σχέση, όμως όλα είναι καλά και οι δυο συμπαθούν η μια την άλλη.
Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Dot. του ΣΚΑΙ και είπε: 'Πήρε χρόνο λόγω του παιδιού. Ήθελα η γνωριμία τους να έρθει μετά από καιρό. Δεν ήθελα να πάει κατευθείαν το πράγμα γιατί είχα και την φοβία της αντίδρασης”.
“Τα παιδιά είναι πολύ πιο έξυπνα από ότι νομίζουμε πως είναι και έχουν απίστευτη μνήμη” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την 6χρονη κόρη του που πριν δυο χρόνια γνώρισε την σύντροφο του. “Το έφερα σιγά σιγά. 
Δηλαδη μέσα από κοινή παρέα. Για να μπορέσουμε να μείνουμε οι τρεις μας μόνοι πήρε καιρό. Την συμπάθησε, όμως, πολύ. Δόξα τω Θεώ είμαι χαρούμενος για αυτό. Το αντίθετο θα ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση” πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο πρωταγωνιστής του σίριαλ “Έλα στη θέση μου”.
“Αυτή ήταν και η φοβία της αρχής, εάν θα συμπαθήσει η μία την άλλη και πιο πολύ η μικρή την μεγάλη” συμπλήρωσε για την Κατερίνα Γερονικολού.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μίλησε ανοιχτά για την σχέση της κόρης του με την Γερονικολού! "Η φοβία της αρχής ήταν ότι..."
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3639838723713845588
Σχόλια
item