Ηλεία: Αλλοδαπός εξέδιδε ανήλικη σε μετανάστες Ηλεία: Αλλοδαπός εξέδιδε ανήλικη σε μετανάστες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ηλεία: Αλλοδαπός εξέδιδε ανήλικη σε μετανάστες

Ηράκλειο: Βίαζε την ανήλικη κόρη του από τα 12 της

Έναν ανείπωτο εφιάλτη βίωνε τους τελευταίους έξι μήνες μια ανήλικη αλλοδαπή, που είχε πέσει στα δίχτυα ενός αδίστακτου ομοεθνή της ο οποίος την εξανάγκαζε να εκδίδεται σε αλλοδαπούς σε περιοχές της Ηλείας έναντι αμοιβής την οποία κρατούσε ο ίδιος!

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, που ταυτοποίησαν τον 22χρονο αλλοδαπό μαστροπό, έβαλαν τέλος στα βάσανα που υφίστατο το 17χρονο κορίτσι, το οποίο υποχρέωνε με βία και απειλές να προσφέρει καθημερινά τις ερωτικές «υπηρεσίες» της σε δεκάδες εργάτες γης στη Βάρδα και τη Μανωλάδα Ηλείας.

Το κορίτσι έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς παρουσία ψυχολόγου και έχει ήδη τεθεί σε προστατευτική φύλαξη, ενώ σε βάρος του νεαρού ομοεθνούς της σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία και σε σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικης σε βαθμό κακουργήματος η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας. Ωστόσο, δεν έχει εντοπιστεί ακόμη και αναζητείται.
epirusblog.gr
5 of 5
Ηλεία: Αλλοδαπός εξέδιδε ανήλικη σε μετανάστες
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 5401324547272183683
Σχόλια
item