Για προμήθεια «έξυπνων όπλων » …Στο Ισραήλ ο ΥΠΑΜ της Κύπρου Για προμήθεια «έξυπνων όπλων » …Στο Ισραήλ ο ΥΠΑΜ της Κύπρου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Για προμήθεια «έξυπνων όπλων » …Στο Ισραήλ ο ΥΠΑΜ της Κύπρου

Για προμήθεια «έξυπνων όπλων » …Στο Ισραήλ ο ΥΠΑΜ της Κύπρου
Σε εμβάθυνση της συνεργασίας της με το Ισραήλ σε επίπεδο Άμυνας και Ασφάλειας προχωρεί η Κυπριακή Κυβέρνηση…Αλλά και την προμήθεια έξυπνων όπλων για την Εθνική Φρουρά
Το σημερινό ταξίδι του υπουργού Άμυνας, Σάββα Αγγελίδη, στη γειτονική χώρα δεν είναι συμβολικού χαρακτήρα, αλλά, όπως πληροφορούμαστε, θα αποτελέσει τη βάση για την εμβάθυνση των σχέσεων των δύο χωρών στον τομέα της Άμυνας, η οποία φιλοδοξεί να φτάσει σε μελλοντικό στάδιο μέχρι και την κοινή παραγωγή αμυντικών συστημάτων στη στρατιωτική βιομηχανία.
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του σήμερα στη γειτονική χώρα, ο Σάββας Αγγελίδης θα συναντηθεί με τον ομόλογό του Naftali Bennett, με τον οποίο θα συζητηθούν τρόποι περαιτέρω συνεργασίας στον τομέα έρευνας και καινοτομίας.
 
Συγκεκριμένα, θα ζητηθεί η παροχή τεχνογνωσίας, με προσωπικό της Εθνικής Φρουράς να μεταβαίνει στο Ισραήλ για εκπαίδευση και αντίστοιχα Ισραηλινούς εμπειρογνώμονες να έρχονται στην Κύπρο.

Θα μελετηθεί, παράλληλα, το παράδειγμα του Ισραήλ στον τρόπο αξιοποίησηςσ των νέων ανθρώπων στην έρευνα και καινοτομία σε θέματα που αφορούν την Άμυνα και την Ασφάλεια.

Θα μελετηθεί, επίσης, η δυνατότητα απόκτησης από πλευράς Κυπριακής Δημοκρατίας συστημάτων επιτήρησης, τεχνητής νοημοσύνης και «έξυπνων» όπλων, με τα οποία ουσιαστικά θα καλύπτεται η κυπριακή ΑΟΖ και όχι μόνο.
 

epirusblog.gr
5 of 5
Για προμήθεια «έξυπνων όπλων » …Στο Ισραήλ ο ΥΠΑΜ της Κύπρου
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 30483475021908765
Σχόλια
item