Γιώργος Σαμπάνης: Όλα όσα είπε για την αποχώρηση του Οικονομόπουλου από το Κέντρο Αθηνών Γιώργος Σαμπάνης: Όλα όσα είπε για την αποχώρηση του Οικονομόπουλου από το Κέντρο Αθηνών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιώργος Σαμπάνης: Όλα όσα είπε για την αποχώρηση του Οικονομόπουλου από το Κέντρο Αθηνών

Γιώργος Σαμπάνης: Όλα όσα είπε για την αποχώρηση του Οικονομόπουλου από το Κέντρο Αθηνών
Ο Γιώργος Σαμπάνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων μίλησε για τα τραγούδια που έχει δώσει σε άλλους καλλιτέχνες, όπως και για τα τραγούδια του που έχουν απορριφθεί.
Ένα από αυτά που είχε απορριφθεί ήταν το «Για κάποιο λόγο» το οποίο πήρε ο Νίκος Οικονομόπουλος αργότερα και έγινε επιτυχία.
Τέλος ο Γιώργος Σαμπάνης σχολίασε την αποχώρηση του Νίκου Οικονομόπουλου από το σχήμα που τραγουδούσε.
«Βέβαια έχω αρνηθεί να δώσω τραγούδι σε κάποιον, όχι όμως για κακοπροαίρετους λόγους, αλλά γιατί δεν έχω να δώσω. Δεν δίνω ένα τραγούδι στην τύχη. Υπάρχουν βέβαια τραγούδια μου που απορρίφθηκαν. 
Έχει συμβεί πολλές φορές. Το “Για κάποιο λόγο”, το διάλεξε ο Νίκος Οικονομόπουλος. Είναι ντροπή για τον Νίκο να πω ποιος δεν το ήθελε, διότι είναι αυτός που το αγάπησε και το επέλεξε, γνωρίζοντας ότι έχει απορριφθεί» είπε ο Γιώργος Σαμπάνης.
Όταν ο τραγουδιστής ρωτήθηκε στη συνέχεια για την αποχώρηση του Νίκου Οικονομόπουλου από το Κέντρο Αθηνών, σχολίασε: «Ο Νίκος ξεκίνησε φέτος νωρίς και έχει ήδη βγάλει 3-4 μήνες σεζόν. Άλλα μαγαζιά κλείνουν στους 4 μήνες. Οι φωνές που ακούγονται είναι δύο.
Από τη μια λέγεται ότι οι καλλιτέχνες πρέπει να δεχόμαστε κάθε είδους άσχημη μεταχείριση γιατί έχουμε οικογένειες στο κεφάλι μας που πρέπει να ζήσουν. Η άλλη φωνή λέει ότι δεν μπορεί να έχεις μια πανάσχημη μεταχείριση από κάποιον που έχει ένα κατάστημα και να το δέχεσαι.
Πρέπει να σκεφτεί και αυτός τους ανθρώπους που δουλεύουν για αυτόν. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Και οι δυο άνθρωποι είναι αξιοπρεπέστατοι. Ο Νίκος τουλάχιστον απέναντι σε μένα δεν είναι ένας άνθρωπος κακός, άκαρδος ή αλήτης! Τουναντίον! Είναι πολύ αξιοπρεπής».
epirusblog.gr
5 of 5
Γιώργος Σαμπάνης: Όλα όσα είπε για την αποχώρηση του Οικονομόπουλου από το Κέντρο Αθηνών
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 367831914560274832
Σχόλια
item