Τα απόκρυφα της Πόλης του Βατικανού είναι πέρα από κάθε φαντασία: Μέρος Β Τα απόκρυφα της Πόλης του Βατικανού είναι πέρα από κάθε φαντασία: Μέρος Β | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα απόκρυφα της Πόλης του Βατικανού είναι πέρα από κάθε φαντασία: Μέρος Β

Τα απόκρυφα της Πόλης του Βατικανού είναι πέρα από κάθε φαντασία: Μέρος Β

Μοιάζοντας περισσότερο με έναν ειδωλολατρικό ναό από μια Καθολική εκκλησία (όπως και όλες οι εκκλησίες της Ρώμης, στην πραγματικότητα), αυτή η τεράστια και πολυτελή κατασκευή κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά.

Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μου, ο μυστικός κώδικας του Βατικανού αποκωδικοποιήθηκε από τον συγγραφέα και ερευνητή Wayne Herschel.

Κατάφερε να συσχετίσει τους ναούς του Βατικανού και της Ρώμης και των οβελίσκων με τα αστέρια, και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είναι αντίγραφα των αστερισμών του Ωρίων και των Πλειάδων – τα αρχαία αστέρια των “θεών”.

Πρώτα απ ‘όλα, η Βασιλική, μαζί με την πλατεία του Αγίου Πέτρου , την Via della Conciliazione και το Castel Sant’Angelo (Μαυσωλείο του Αδριανού), έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν με ένα κλειδί, όταν φαίνονται από ψηλά.

Το κλειδί αντιπροσωπεύει το κλειδί του διάσημου Σολομώντα από τα χειρόγραφα γνωστά ως «Κλειδί του Σολομώντα» .
Τα Απόκρυφα Της Πόλης Του Βατικανού, Πέρα Από Κάθε Φαντασία!! (Μέρος Πρώτο)
Αριστερά: Άγαλμα του Σολομώντος κατέχει τα κλειδιά – τα κλειδιά βρίσκονται παντού στο Βατικανό και στη Ρώμη, συμπεριλαμβανομένης της
Αριστερά: Το Βατικανό, όπως φαίνεται από το Google Earth
Δεξιά: Χάρτης του Βατικανού του 1550 μ.Χ. – παρατηρήστε το σχήμα που μοιάζει με πλήκτρο διαγραφής


Επίσης, η Βασιλική του Αγίου Πέτρου και η πλατεία αντιπροσωπεύουν τον αστερισμό του Ωρίωνα, ενώ το Castel Sant’Angelo αντιπροσωπεύει το αρχαίο άστρο των θεών (γνωστό στην Αίγυπτο ως το Αστέρι του Ra).
Τα Απόκρυφα Της Πόλης Του Βατικανού, Πέρα Από Κάθε Φαντασία!! (Μέρος Πρώτο)
Αριστερά: Η πλατεία του Αγίου Πέτρου όπως φαίνεται από ψηλά – παρατηρήστε τον αιγυπτιακό οβελίσκο στο κέντρο και τις δύο κρήνες

Μέση: Οι τρεις κύκλοι αντιπροσωπεύουν τη ζώνη του Ωρίωνα, το X αντιπροσωπεύει το υπόλοιπο του αστερισμού, ενώ το γράμμα P (Πέτρος) τις Πλειάδες – – είναι το επίμηκες τμήμα του P (που αντιπροσωπεύεται από την οδό “Via della Conciliazione”) που ενώνει τους αστερισμούς του Ωρίωνα και των Πλειάδων


Δεξιά: το «χριστιανικό» σύμβολο Chi-Rho, που εκπροσωπεί τους αστερισμούς των θεών, Ωρίωνα και Πλειάδων.


Οι οβελίσκοι του Βατικανού και της Ρώμης είναι ως επί το πλείστον πρωτότυποι αιγυπτιακοί οβελίσκοι, ακριβώς όπως αυτοί που βρέθηκαν στο Παρίσι, το Λονδίνο και ακόμη και στη Νέα Υόρκη.

Είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε γιατί οι επικεφαλής των χριστιανών από όλο τον κόσμο είναι λάτρεις του παγανιστικού μνημείου.

Οι λεγόμενοι Illuminati (που σημαίνει «οι πεφωτισμένοι”, επειδή έχουν πρόσβαση στην αλήθεια, ενώ οι υπόλοιποι από εμάς όχι), λατρεύουν μανιωδώς τον οβελίσκο επειδή αντιπροσωπεύει τον φαλλό του αιγυπτιακού θεού Όσιρι -. που ήταν, στην πραγματικότητα, ο γιος του Enki, Asar.

Στον συμβολισμό, ο οβελίσκος αντιπροσωπεύει την αρσενική ενέργεια και πάντα συνοδεύεται από έναν κοντινό θόλο, ο οποίος αντιπροσωπεύει την θηλυκή ενέργεια.

Όπως θα σας παρουσιάσω, όλοι οι οβελίσκοι του Βατικανού και της Ρώμης στήθηκαν μπροστά από τεράστιους θόλους.

Επίσης, ορισμένοι από τους θόλους μοιάζουν με αρχαίες κυψέλες, οι οποίες αντιπροσωπεύουν τους ναούς των «βασιλικών» οικογενειών.

Είναι ένα σύμβολο που χρησιμοποιείται εκτενώς από τον Ελευθεροτεκτονισμό.

Το Βατικανό σε εικόνες

Η θέα από την κορυφή του Castel Sant ‘Angelo είναι εκπληκτική, ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας συννεφιασμένης μέρας, και μέχρι να κοιτάξω προς το Βατικανό, είχα σχεδόν ξεχάσει που βρισκόμουν(στην κορυφή των πρώην φυλακών της ρωμαϊκής Ιεράς Εξέτασης και συμβολικό άστρο των αρχαίων «θεών»).
Τα Απόκρυφα Της Πόλης Του Βατικανού, Πέρα Από Κάθε Φαντασία!! (Μέρος Πρώτο)
Η Θέα από την κορυφή του Castel Sant ‘Angelo προς την πλατεία του Αγίου Πέτρου και την Βασιλική

Ο δρόμος που οδηγεί από το Castel Sant’Aneglo στην πλατεία του Αγίου Πέτρου και την Βασιλική είναι γνωστός ως Via della Conciliazione (που σημαίνει Δρόμος της Συνδιαλλαγής – ένα αξιοπρεπές όνομα για ένα σκοτεινό μέρος) και πλαισιώνεται από 28 οβελίσκους, 14 σε κάθε πλευρά.
Τα Απόκρυφα Της Πόλης Του Βατικανού, Πέρα Από Κάθε Φαντασία!! (Μέρος Πρώτο)
Η Via della Conciliazione, πλαισιώνεται από 28 οβελίσκους (14 σε κάθε πλευρά). Επίσης παρατηρήστε τα κουκουνάρια πάνω από τα δύο κτίρια που πλαισιώνουν τον δρόμο.
Τα Απόκρυφα Της Πόλης Του Βατικανού, Πέρα Από Κάθε Φαντασία!! (Μέρος Πρώτο)
Η αρσενική ενέργεια αντιπροσωπεύεται από τον αρχικό αιγυπτιακό οβελίσκο στην πλατεία του Αγίου Πέτρου

Η θηλυκή ενέργεια αντιπροσωπεύεται από το θόλο της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου.


Επίσης, η εξωτερική αρχιτεκτονική του θόλου μοιάζει με τρούλο και αρχαία κυψέλη.


Στην κορυφή του φαλλικού συμβόλου έχουμε έναν σταυρό, ένα τρισδιάστατο οκτάκτινο αστέρι και μια κηρήθρα.

Στο συμβολισμό της «ελίτ», ο χριστιανικός σταυρός αντιπροσωπεύει το πέρασμα που σχηματίζεται από τα αστέρια του αστερισμού του Ωρίωνα, τα οκτάκτινα αστέρια αντιπροσωπεύουν είτε τον Μελχισεδέκ * ή την Ινάννα **, ενώ η κηρήθρα αντιπροσωπεύει το σπίτι των «βασιλικών» οικογενειών ( ενώ οι μέλισσες αντιπροσωπεύουν τις βασιλικές οικογένειες). 

Ο Wayne Herschel υποθέτει ότι το σύμβολο αντιπροσωπεύει τους επτά λόφους της Ρώμης, οι οποίοι με τη σειρά τους αντιπροσωπεύουν τις Πλειάδες. Αν και θεωρώ ότι η ερμηνεία του είναι πολύ εύλογη και ενδιαφέρουσα, εγώ εξακολουθώ να θεωρώ ότι το σύμβολο είναι μια κηρήθρα (ή ίσως και δύο), και θα δείτε γιατί αργότερα.

Το οκτάκτινο αστέρι αντιπροσωπεύει τον Μελχισεδέκ, ο οποίος ήταν ο βασιλιάς του Σάλεμ και ιερέας των «υψηλότερων όλων των θεών”. Μερικοί θεολόγοι θεωρούν ότι ήταν ο Σημ, ο γιος του Νώε / Ziusudra, και παππούς του Nimrod (που αργότερα έγινε ο βασιλιάς της Σενναάρ και ιερέας του θεού ψάρι). 

Στον τεκτονισμό, ο Μελχισεδέκ συνδέεται με τον βαθμό της Υψηλής Ιεροσύνης (υψηλή μασονική κατάταξη). ** Η Ινάννα ήταν η εγγονή του Ενλίλ (αδελφού του Enki) και σεβαστή θεά των Anunnaki. Απόκρυφα σύμβολα της είναι το οκτάκτινο αστέρι, το περιστέρι και η κουκουβάγια. 

Ήταν γνωστή σε όλη την ιστορία με πολλά ονόματα: Ιστάρ, Σεμίραμις, Αφροδίτη και η δαίμονας-θεά Λίλιθ, για να αναφέρουμε μερικά. Έτσι, οι ανθρωποθυσίες που λάμβαναν μέρος στο Bohemian Grove προς τιμή της θεάς κουκουβάγιας, είναι στην πραγματικότητα αφιερωμένες στην Ινάννα.

Ακριβώς μπροστά από τη Βασιλική, υπάρχει ένα άγαλμα του, δήθεν, Αγίου Πέτρου που κρατάει δύο χρυσά κλειδιά. Κατά τη γνώμη μου, το άγαλμα αναπαριστά τον περίφημο βασιλιά Σολομώντα – επίσημο βασιλιά του Ισραήλ και έναν μαύρο μάγο, που έθεσε τις βάσεις για τη μυστική κοινωνία που είναι γνωστή ως Τεκτονισμός . 

Τα κορυφαία μέλη αυτής της μυστικής κοινωνίας ήταν πάντα εξαίσιοι εσωτεριστικοί αρχιτέκτονες (εξ ου και το όνομά τους), υπεύθυνοι με την κατασκευή των ναών της «ελίτ», σύμφωνα με διάφορες ευθυγραμμίσεις (π.χ. αστέρια, σημεία του ορίζοντα, τον αληθινό βορρά, κλπ) και ιερή γεωμετρία.

Πιστεύω ακράδαντα ότι κανένας από τους χαρακτήρες που είναι ζωγραφισμένοι ή αναπαρίστανται με γλυπτά μέσα στους ναούς της “ελίτ” στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύουν εκείνους που νομίζουμε ότι είναι.

Για παράδειγμα, όλες οι απεικονίσεις της Παναγίας, πιθανώς αντιπροσωπεύουν την Ninhursag. Μνημονεύετε στους ύμνους των Σουμερίων ως “αληθινή και μεγάλη κυρία των ουρανών». 

Σύμφωνα με τις Σουμεριακές γραφές, ο Enki και η Ninhursag ήταν αυτοί που που κατασκεύασαν τους πρώτους άνθρωπους – εργάτες με γενετική μηχανική. Φανταστείτε τους συνειρμούς!
Τα Απόκρυφα Της Πόλης Του Βατικανού, Πέρα Από Κάθε Φαντασία!! (Μέρος Πρώτο)
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς ο Άγιος Πέτρος – Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι άλλος από τον βασιλιά Σολομώντα, που κατέχει τα κλειδιά που ξεκλειδώνουν την αλήθεια.

Δείχνει με το ίδιο χέρι το Castel Sant’Angelo – Το αστέρι των θεών ξεκλειδώνει όλα τα μυστήρια.


Μπαίνοντας στην Βασιλική του Αγίου Πέτρου, είχα ανάμεικτα συναισθήματα. Η ομορφιά και το μεγαλείο δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, αλλά την ίδια στιγμή όλος αυτός ο πλούτος προκαλεί. 

Υπάρχει απλά πάρα πολύς πλούτος και μεγαλείο για μια εκκλησία, ενώ περισσότερα από 30.000 παιδιά πεθαίνουν από την πείνα κάθε μέρα !
Τα Απόκρυφα Της Πόλης Του Βατικανού, Πέρα Από Κάθε Φαντασία!! (Μέρος Πρώτο)
Τελετή στο εσωτερικό της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου:

Οι καρδινάλιοι και ο Πάπας φοράνε τις ρόμπες και τα καπέλα ως “ιερείς του θεού – ψάρι».

Παρατηρήστε τον μαύρο βωμό με τς φιδογυριστές στήλες, που βρίσκονται κάτω από τον γιγάντιο θόλο.


Είχα αποφασίσει να ξεκινήσω την επίσκεψή μου από τη δεξιά πλευρά της Βασιλικής, και καθώς ρίχνω τη ματιά μου στους τοίχους, μένω συγκλονισμένος από τους συμβολισμούς.

Κυριολεκτικά σκέφτηκα “Χρειάζομαι χιλιάδες φωτογραφίες και έρευνα μηνών για να κατανοήσω όλα αυτά”. Γι ‘αυτό και αποφάσισα να επικεντρωθώ μόνο στους συμβολισμούς που ήμουν ήδη εξοικειωμένος.

Το πρώτο σπουδαίο πράγμα που τράβηξε την προσοχή μου ήταν ένα «τείχος της προσευχής», με ένα μαύρο τετράγωνο ενσωματωμένο σε αυτό.

Πάνω από αυτό το τείχος υπάρχει ένας μεγάλος σταυρός και ένας πίνακας του βασιλιά Σολομώντα (δήθεν Αγίου Πέτρου) στον οποίο κρατάει το κλειδί που ξεκλειδώνει την αλήθεια.
Τα Απόκρυφα Της Πόλης Του Βατικανού, Πέρα Από Κάθε Φαντασία!! (Μέρος Πρώτο)
Το «τείχος της προσευχής» με ενσωματωμένο ένα μαύρο τετράγωνο , για να αγγίζουν οι πιστοί.

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Άικ, συμβολικά, η πλατεία σημαίνει έλεγχος, και η έννοια των δύο ή περισσότερων τετράγωνων είναι: «εμείς ελέγχουμε τα πάντα». [1] David Icke, “Το μεγαλύτερο μυστικό», Τόμος ΙΙ.

Το ορθογωνιόμετρο εργαλείο των οικοδόμων είναι επίσης ιδιαίτερα σεβαστό από τον Τεκτονισμό. [2] , [3] . Κατά τη γνώμη μου, ένα μαύρο ορθογωνιόμετρο αναφέρεται στη γνώση που ελέγχει τις σκοτεινές και αρνητικές ενέργειες.

Κάθε χρόνο, εκατοντάδες χιλιάδες πιστοί συγκεντρώνονται στη Μέκκα, στη Σαουδική Αραβία, για μια τελετή που, συμβολικά, μπορεί να μεταφραστεί ως λατρεία του μαύρου κύβου (ένας κύβος που είναι κατασκευασμένος από έξι όμοια τετράγωνα).

Επίσης, όλοι οι μουσουλμάνοι σε όλο τον πλανήτη, προσεύχονται πέντε φορές την ημέρα στραμμένοι προς την Μέκκα, προκειμένου να υποβάλουν τα σέβη τους σε αυτόν τον μαύρο κύβο, γνωστό ως Ka’ba (που σημαίνει “Ιερά Οικία”). 

Ξέρω ότι για τους κανονικούς ανθρώπους, η Ka’ba είναι ένα θετικό σύμβολο, αλλά όχι για τους Illuminati.
Τα Απόκρυφα Της Πόλης Του Βατικανού, Πέρα Από Κάθε Φαντασία!! (Μέρος Πρώτο)
Εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι συγκεντρώνονται στη Μέκκα για να προσκυνήσουν το μαύρο τετράγωνο.

Ενσωματωμένη σε ένα από τα τοιχώματα του κύβου, υπάρχει μια μαύρη πέτρα που φέρεται να ήρθε στη Γη από έναν άγγελο. Πολλοί επιστήμονες και μελετητές πιστεύουν ότι η πέτρα δεν είναι τίποτε άλλο από ένα κομμάτι μετεωρίτη.

Σχεδόν τρία εκατομμύρια μουσουλμάνοι προσκυνητές επισκέπτονται τη Μέκκα κάθε χρόνο, και κάνουν επτά φορές τον γύρο της Ka’ba με την φορά του ρολογιού, και δείχνοντας την μυστηριώδη μαύρη πέτρα.

Στους αρχαίους χρόνους, συνήθιζαν να φιλάνε ή να αγγίζουν την ενσωματωμένη μαύρη πέτρα στον τοίχο της Ka’ba, αλλά λόγω του μεγάλου αριθμού των προσκυνητών, σήμερα είναι σχεδόν αδύνατο.

Σύμφωνα με τους σύγχρονους ερευνητές, η Ka’ba είναι ακριβώς ευθυγραμμισμένη με την ανατολή του αστεριού Canopus, τους κύκλους της σελήνης, και το θερινό και χειμερινό ηλιοστάσιο. [4] Wikipedia [5] Ancient Aliens.

Και πάλι, έχουμε αποδείξεις προηγμένων γνώσεων αστρονομίας στην αρχαιότητα. Ποιος έδωσε αυτή τη γνώση στους ανθρώπους; Πηγαίνοντας πίσω στο μαύρο τετράγωνο στο εσωτερικό της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου, παρατηρήστε πώς οι κοινοί άνθρωποι αγγίζουν αυτό το μαύρο τετράγωνο και προσεύχονται.
Τα Απόκρυφα Της Πόλης Του Βατικανού, Πέρα Από Κάθε Φαντασία!! (Μέρος Πρώτο)
Οι πιστοί συρρέουν για να αγγίξουν το μαύρο τετράγωνο και προσεύχονται
Πάνω απ ‘αυτούς, υπάρχει ένας πίνακας του βασιλιά Σολομώντα να κρατάει το πλήκτρο της αλήθειας


Η ζωγραφική εμφανίζει το οκτάκτινο αστέρι σε όλες τις τέσσερις γωνίες του πλαισίου


Αυτός ο τοίχος πλαισιώνεται από τα γλυπτά δύο παπών (ιερέων του «θεού – ψάρι” Enki) να φοράνε τον σταυρό των Ανουνάκι (αργότερα γνωστό ως σταυρό των Ναϊτών.

Χρησιμοποιήθηκε επίσης από τον Χίτλερ για να διακοσμήσει τους πολυτιμότερους του στρατιώτες και είναι χαραγμένος στα ρούχα του πάπα). 

Κάτω, μπορούμε να δούμε ένα λευκό περιστέρι (στην πραγματικότητα, το περιστέρι εμφανίζεται μανιωδώς σε όλη τη βασιλική):
Τα Απόκρυφα Της Πόλης Του Βατικανού, Πέρα Από Κάθε Φαντασία!! (Μέρος Πρώτο)
Παρουσιάζει ενδιαφέρον ότι αγγελούδια κρατούν την εικόνα του Πάπα. Αν το σκεφτείτε, αυτοί οι άγγελοι δεν είναι τίποτα άλλο από γυμνά μικρά παιδιά.

Όπως έχω αναφέρει και πριν, στο συμβολισμό της «ελίτ», το περιστέρι αντιπροσωπεύει τη θεά Ανουνάκι Ινάννα. Ο David Icke περιγράφει αυτό το είδος της πρακτικής ως “αντίστροφο συμβολισμό».

Το παρακάτω γλυπτό είναι απλά εκπληκτικό! Αντιπροσωπεύει τον Πάπα Γρηγόριο ΧΙΙΙ, τον Πάπα που ευθύνεται για την αλλαγή του αρμονικού σεληνιακού ημερολόγιου , με το ηλιακό ημερολόγιο που έχουμε σήμερα -. “, 

Που αποτελεί το διεθνώς αποδεκτό πολιτικό ημερολόγιο στις μέρες μας» [6

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ημερολόγιό μας είναι γνωστό σήμερα ως Γρηγοριανό ημερολόγιο, αν και ιστορικά μιλώντας, θα έπρεπε να είναι γνωστό ως το ημερολόγιο του Marduk.

(Ο Marduk ήταν ο πρωτότοκος γιος του Enki, ως εκ τούτου, κάτοχος του βασιλικού αίματος των Anunnaki. Λατρευόταν στην Αίγυπτο ως Ra, θεός του ήλιου. Είναι αυτός που άλλαξε το σεληνιακό ημερολόγιο της Αιγύπτου με το δυσαρμονικό ηλιακό ημερολόγιο.

Μετά από μακρούς και αιματηρούς πολέμους, ο Marduk τελικά έγινε ο ανώτατος ηγέτης της Γης, εκθρονίζοντας τον πατέρα του Enki.

Ο Marduk είναι το κεντρικό πρόσωπο τού σατανισμού και ήταν γνωστός με πολλά ονόματα σε όλη την ιστορία, συμπεριλαμβανομένων των Εωσφόρος, Σατανάς , διάβολος, και Τέρας). [7]

Προσωπικά, δεν έχω καμία απολύτως αμφιβολία ότι ο Πάπας Γρηγόριος XIII ήξερε ακριβώς τι έκανε όταν άλλαξε το αρμονικό σεληνιακό ημερολόγιο με το ηλιακό ημερολόγιο προς τιμήν αυτού που λάτρευε / υπηρετούσε.

Το παρακάτω γλυπτό ενισχύει έντονα τη δήλωσή μου.
Τα Απόκρυφα Της Πόλης Του Βατικανού, Πέρα Από Κάθε Φαντασία!! (Μέρος Πρώτο)
Πάπας Γρηγόριος (Gregory) XIII, φορώντας μια παραλλαγή της παπικής μίτρας, η οποία αντιπροσωπεύει την επίφυση (σύμβολο της υπέρτατης γνώσης) και / ή την κυψέλη (σύμβολο των «βασιλικών» οικογενειών).

Στο έργο αυτό, ο Πάπας Γρηγόριος ΧΙΙΙ κάθεται στον θρόνο του, ενώ το πρόσωπο στα αριστερά του, σηκώνει το πέπλο κάτω από το θρόνο του Πάπα Γρηγόριου και αποκαλύπτει … ερπετό. 

Αυτή η ερπετοειδής οντότητα είναι η σκοτεινή δύναμη πίσω από το σύνολο των ηγετών του κόσμου και η πηγή του «βασιλικού» αίματός τους.
Τα Απόκρυφα Της Πόλης Του Βατικανού, Πέρα Από Κάθε Φαντασία!! (Μέρος Πρώτο)
Ερπετοειδής οντότητα κρυμμένη στις σκιές

Στο συμβολισμό: ο θρόνος της εξουσίας στηρίζεται στους ώμους των ερπετών
Τα φτερωτά ερπετά είναι ανώτερα από τα υπόλοιπα είδη ερπετών, που αντιπροσωπεύουν μια βασιλική διακλάδωση


Ο συμβολισμός της κυψέλης, το σπίτι των «βασιλικών» οικογενειών, είναι παρών στις περισσότερες οριφές των ναών της “ελίτ”. Είναι μια σκληρή δήλωση, που σημαίνει “αυτό χτίστηκε από εμάς και μας ανήκει”.
Τα Απόκρυφα Της Πόλης Του Βατικανού, Πέρα Από Κάθε Φαντασία!! (Μέρος Πρώτο)
Η αρχιτεκτονική της Κυψέλης στην οροφή, που αντιπροσωπεύει το σπίτι των μελισσών (βασιλικές οικογένειες)

(Η κυψέλη αντιπροσωπεύει το εξωτερικό των βασιλικών ναών. Η κηρήθρα απεικονίζεται πάντα μέσα στην κυψέλη, ως εκ τούτου αντιπροσωπεύει το εσωτερικό. Οι μέλισσες συμβολίζουν τις “βασιλικές” οικογένειες).

Ένα άλλο σύμβολο που βρίσκεται, πολύ συχνά, σε συσχέτιση με τις “βασιλικές οικογένειες”, είναι το λιοντάρι. 

Ακριβώς όπως η αιγυπτιακή Σφίγγα, το λιοντάρι αντιπροσωπεύει τον ήλιο. Όλες οι «βασιλικές οικογένειες» από την γενεαλογία του Marduk είναι λάτρεις του ήλιου.
Τα Απόκρυφα Της Πόλης Του Βατικανού, Πέρα Από Κάθε Φαντασία!! (Μέρος Πρώτο)

Ασπίδα με λιοντάρι (λατρεία του ήλιου), το κλειδί του Σολομώντα και κυψέλη / επίφυση.

 Η Αγία Έδρα του Βατικανού (SS) είναι πανταχού παρούσα σε όλη την πόλη του Βατικανού και τη Ρώμη, έτσι έχω αποφασίσει να δημοσιεύσω μόνο τις πιο ενδιαφέρουσες παραλλαγές της.

Δύο άλλα πανταχού παρόντα σύμβολα είναι το οκτάκτινο αστέρι και το fleur-de-lis.
Τα Απόκρυφα της Πόλης του Βατικανό!! - Πέρα από Κάθε Φαντασία (Μέρος Δεύτερο)
Ασπίδα με λιοντάρι (λατρεία του ήλιου), το κλειδί του Σολομώντα και κυψέλη / επίφυση
Το σύμβολο fleur-de-lis εξελίχθηκε από το αρχαίο σύμβολο της μέλισσας και αποτελεί το ίδιο πράγμα: αντιπροσωπεύει τις “βασιλικές” οικογένειες . Ήταν και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ευρέως από τους γαλαζοαίματους. 

Προσέξτε στην επάνω αριστερή γωνία ένα τυποποιημένο γλυπτό του fleur-de-lis (παραπάνω εικόνα).

Μέσα σε αυτόν τον μικρότερο ναό, βρίσκουμε την οροφή κηρήθρα, τις μασονικές δάφνες και το οκτάκτινο αστέρι του Μελχισεδέκ ή της Ινάννα (Σουμεριακή θεά των Ανουνάκι).
Τα Απόκρυφα της Πόλης του Βατικανό!! - Πέρα από Κάθε Φαντασία (Μέρος Δεύτερο)
Από μια άπειρη ποικιλία συμβόλων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν, η ίδια μικρή ομάδα συμβόλων χρησιμοποιείται για να διακοσμήσει όλους τους ναούς της “ελίτ”
Άξιος θαυμασμού και σημείο αναφοράς της Βασιλική του Αγίου Πέτρου είναι ο μαύρος βωμός, ο οποίος κατά τη γνώμη μου, είναι ένα εξαιρετικά αρνητικό – σατανιστικό σύμβολο.
Τα Απόκρυφα της Πόλης του Βατικανό!! - Πέρα από Κάθε Φαντασία (Μέρος Δεύτερο)
Ο μαύρος βωμός, με τις φιδογυριστές στήλες, είναι γεμάτος με απεικονίσεις: ήλιους, μελίσσια και μέλισσες, δάφνες, τετράγωνα, κουκουνάρια και γυμνά παιδιά (κακοποιημένα σεξουαλικά και θυσιασμένα σε σατανιστικές τελετές)
Παρατηρήστε το περιστέρι (Ινάννα) στην οροφή του βωμού, ακτινοβολεί ενέργεια στο σχήμα του σταυρού των Ανουνάκι
Τα Απόκρυφα της Πόλης του Βατικανό!! - Πέρα από Κάθε Φαντασία (Μέρος Δεύτερο)
Η οροφή του θόλου της βασιλικής έχει μια κεντρική θεϊκή φιγούρα που κατοικεί μέσα σε έναν ακτινοβολούντα ήλιο και περιβάλλεται από ακόμη 32 οκτάκτινα αστέρια.
Το σύνολο των 33 ήλιων / αστεριών, συμβολίζει τις 33 τάξεις του Τεκτονισμού
Κάτω από τον θόλο της βασιλικής και κάτω από τον μαύρο βωμό, υπάρχει ένα ακόμα επίπεδο στη διάθεση του κοινού, και τουλάχιστον ένα ακόμη επίπεδο στο οποίο δεν επιτρέπεται η πρόσβαση του κοινού.

Στο πρώτο υπόγειο επίπεδο υπάρχουν τεράστιες μαρμάρινες σαρκοφάγοι των νεκρών παπών, συνεχίζοντας την παράδοση του ενταφιασμού των υψηλόβαθμων μελών της μυστικής κοινωνίας κάτω από τεράστιους θόλους.

Κατά τη διάρκεια των “θρησκευτικών” τελετουργιών, ο Πάπας έχει πρόσβαση σε αυτό το υπόγειο επίπεδο μέσω διπλής σκάλας, που οδηγεί ακριβώς κάτω από το μαύρο βωμό.

Εξαιρετικά παράξενο για μια χριστιανική θρησκεία (οι Καθολικοί είναι Χριστιανοί) είναι ο συμβολισμός του αντεστραμμένου σταυρού, ο οποίος είναι σατανιστικός. 

Είναι επίσης γνωστός ως σταυρός του Αγίου Πέτρου και αυτός, κατά τη γνώμη μου, είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους επιλέχθηκε ως ο υποτιθέμενος προστάτης της εκκλησίας.
Τα Απόκρυφα της Πόλης του Βατικανό!! - Πέρα από Κάθε Φαντασία (Μέρος Δεύτερο)
Η είσοδος στο πρώτο επίπεδο των κατακομβών: παρατηρήστε τα οκτώ οκτάστινα αστέρια που απεικονίζονται στο πάτωμα, όλα γύρω από το βωμό, και οι αντετραμμένοι σταυροί στις πόρτες στις κατακόμβες
Ένας άλλος λόγος είναι ότι το όνομά του αρχίζει με το γράμμα P, από τις Πλειάδες. Η Βασιλική του Αγίου Πέτρου βρίσκεται πάνω από το Χ που σχηματίζεται από τον αστερισμό του Ωρίωνα, όπως παρουσίασα στην αρχή αυτού του άρθρου.

Τα μπερδεμένα Χ και Ρ είναι ένας αλγόριθμος, ένα κλειδί, για το ξεκλείδωμα της αλήθειας. Ο τελικός λόγος είναι ότι ο Πέτρος φέρεται να έλαβε το κλειδί των Ουρανών από μια θεϊκή φιγούρα, τον Ιησού Χριστό

Πριν σας δείξω τις εικόνες από το εσωτερικό του πρώτου επιπέδου των κατακομβών , θέλω να σας δείξω μία ακόμα φωτογραφία, της αψίδας της βασιλικής
Τα Απόκρυφα της Πόλης του Βατικανό!! - Πέρα από Κάθε Φαντασία (Μέρος Δεύτερο)
Ας ξεκινήσουμε από το κάτω μέρος αυτού του μαύρου βωμού, όπου έχουμε τέσσερις παραλλαγές της Αγίας Έδρας.

Παραπάνω μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα την παπική τιάρα που αντιπροσωπεύει την κυψέλη / επίφυση και τα κλειδιά της αλήθειας – τίποτα νέο εδώ. Αλλά το υπόλοιπο του εμβλήματος αποτελείται από δύο απόκρυφα σύμβολα σκαλισμένα σε μια ασπίδα.

Το πρώτο σύμβολο είναι ένα δέντρο, και αντιπροσωπεύει το δέντρο της γνώσης και της ζωής. Είναι το ίδιο δέντρο που παρουσιάζεται σε όλους τους μεγάλους πολιτισμούς και που αντιπροσωπεύει τη δημιουργία της ζωής μέσω της γενετικής χειραγώγησης ( παρατηρήστε τους θεούς – ψάρια, την ιπτάμενη θεϊκή φιγούρα, και το οκτάκτινο αστέρι… μικρό τεχνούργημα που βρέθηκε στον 12.000 ετών ναό Γκόμπεκλι Τεπέ, απεικονίζουν το φίδι και το δέντρο της γνώσης / DNA).

Το δεύτερο σύμβολο είναι ένα μελίσσι / κηρήθρα με .ενα οκτάκτινο αστέρι πάνω από αυτό.

Πάνω σε αυτό το βωμό , στέκονται τέσσερις πάπες (συν δύο στις γωνίες), πάνω από αυτούς υπάρχουν δύο γυναίκες που θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν τις Νινχουρσάγκ και Ινάννα, και δύο μικρά γυμνά παιδιά που κρατούν τα κλειδιά της γνώσης και της παπικής τιάρας που αντιπροσωπεύουν την κυψέλη και την επίφυση.

Πάνω από όλη τη σκηνή υπάρχει ένα περιστέρι (Ινάννα) που βρίσκεται μέσα σε έναν λαμπερό ήλιο, ενώ στους δεξιούς και αριστερούς τοίχους υπάρχουν δύο Άγιες Έδρες με ασπίδες.

Στην ασπίδα, στη δεξιά πλευρά, υπάρχουν μελίσσια, ενώ στην ασπίδα, στην αριστερή πλευρά υπάρχουν έξι fleur-de-lis ».

Οι κατακόμβες

Κατεβαίνοντας στις κατακόμβες μέσω μιας δεύτερης σκάλας, ο πρώτος πίνακας που θα παρατηρήσετε είναι δύο γυμνά παιδιά (αυτή τη φορά δεν έχουν φτερά, ως εκ τούτου, δεν είναι υποτιθέμενοι άγγελοι), κρατώντας την ασπίδα της “βασιλικής ελίτ»:
Τα Απόκρυφα της Πόλης του Βατικανό!! - Πέρα από Κάθε Φαντασία (Μέρος Δεύτερο)
Οι μέλισσες που αντιπροσωπεύουν την «βασιλική ελίτ”
Υπάρχουν επίσης έργα ζωγραφικής χρισμένων παπών, με ένοπλη συνοδεία και πλήθη ανθρώπων που παρακολουθούν την παρέλαση. Τα έργα ζωγραφικής πλαισιώνονται από πολλές μέλισσες, που βεβαιώνουν το «βασιλικό» τους αίμα.

Ένα πολύ ενδιαφέρον αξιοθέατο είναι ένα λευκό μαρμάρινο γραφείο και μια καρέκλα, με σκαλιστά μοτίβα. Μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα τα πρόβατα στο πρόσωπο του γραφείου, να λατρεύουν έναν πάπα ή μια ουράνια φιγούρα.

Προσέξτε στην αριστερή πλευρά, ένα από τα πρόβατα φαίνεται να αγγίζει… ανθρώπινο χέρι, προς την κεντρική φιγούρα. Ναι, θεωρούμαστε “πρόβατα” από την “ελίτ”, επειδή τους υπακούμε τυφλά και ακολουθούμε το παράδειγμά τους, ακριβώς όπως ένα κοπάδι πρόβατα.
Τα Απόκρυφα της Πόλης του Βατικανό!! - Πέρα από Κάθε Φαντασία (Μέρος Δεύτερο)
Σκαλισμένα στο πίσω μέρος της καρέκλας, υπάρχει ένα περιστέρι με ένα οκτάκτινο αστέρι πάνω από το κεφάλι του:
Τα Απόκρυφα της Πόλης του Βατικανό!! - Πέρα από Κάθε Φαντασία (Μέρος Δεύτερο)
Οι σαρκοφάγοι των νεκρών παπών είναι παντού στο εσωτερικό των κατακόμβων, όπως είναι φυσικό. 

Θα επιστήσω την προσοχή σας στο Chi-Rho, το “Χριστιανικό” σημάδι (Ωρίων και Πλειάδες) που βρίσκονται σε όλες αυτές και τους σταυρούς των Ανουννάκι που βρίσκονται σε μερικές.
Τα Απόκρυφα της Πόλης του Βατικανό!! - Πέρα από Κάθε Φαντασία (Μέρος Δεύτερο)
Τα Απόκρυφα της Πόλης του Βατικανό!! - Πέρα από Κάθε Φαντασία (Μέρος Δεύτερο)
Τα Απόκρυφα της Πόλης του Βατικανό!! - Πέρα από Κάθε Φαντασία (Μέρος Δεύτερο)
Ο συμβολισμός του ανάποδου περιστεριού της “ειρήνης”, όπως ακριβώς ο ανάποδος σταυρός, είναι εξαιρετικά αρνητικός και χρησιμοποιείται ευρέως από τους σατανιστές. [8]
Τα Απόκρυφα της Πόλης του Βατικανό!! - Πέρα από Κάθε Φαντασία (Μέρος Δεύτερο)
Ο πίνακας της Παρθένας Παναγίας – σίγουρα αντιπροσωπεύει κάποιαν άλλη για την “ελίτ”
Παρατηρήστε στο πάνω μέρος το σκάλισμα ενός ανάποδου περιστεριού (που συμβολίζει το αντίθετο της ειρήνης)

Παρατηρήστε τις ασπίδες με τα ζωγραφισμένα τετράγωνα ( «εμείς ελέγχουμε τα πάντα»)


Παρατηρήστε το αριστερό σκάλισμα: είναι μια εκσυγχρονισμένη εκδοχή της αρχαίας βαβυλωνιακής λάξευσης των ιερέων του θεού ψάρι (αυτό ακριβώς είναι οι πάπες) που χειραγωγούν το δέντρο της ζωής.


Μια άλλη ενδιαφέρουσα σύνδεση μεταξύ των σύγχρονων παπών και των αρχαίων «γαλαζοαίματων» της Αιγύπτου, είναι οι παπικές ράβδοι (φαίνονται στις πάνω και κάτω εικόνες). 

Γνωστές ως ΗΕΚΑ στην αρχαία Αίγυπτο, χρησιμοποιούνταν μόνο από τους «βασιλιάδες». [9]
Τα Απόκρυφα της Πόλης του Βατικανό!! - Πέρα από Κάθε Φαντασία (Μέρος Δεύτερο)
Μακρινός τοίχος: Πάπας με την προσωπική του ΗΕΚΑ – σήμα κατατεθέν του αιγυπτιακού “δικαιώματος”, παρατηρήστε τα λέπια των ψαριών / ερπετοειδών κάτω
Το “χριστιανικό” Chi-Rho / Ωρίωνας-Πλειάδες γλυπτό στη σαρκοφάγο
Παρατηρήστε τη μασονική δάφνη ζωγραφισμένη στην καμάρα και την αλυσίδα με τα κουκουνάρια στα δύο άκρα.


Τα υποστηρίγματα της αλυσίδας έχουν το σχήμα του σταυρού των Ανουννάκι/ Ναϊτών.


Τα μονοπάτια, από τις κατακόμβες και την Καπέλα Σιξτίνα, οδηγούν έξω σε μια μικρή αυλή, στην οποία υπάρχει ένα άγαλμα του Αγίου Γρηγορίου του Διαφωτιστή… Saint Gregorius Armeniae Illuminator (Gregory the Illuminator)

Τα Απόκρυφα της Πόλης του Βατικανό!! - Πέρα από Κάθε Φαντασία (Μέρος Δεύτερο)
Παρατηρήστε το σατανιστικό, ανάποδο, περιστέρι στο καπέλο που αντιπροσωπεύει τη λατρεία του θεού ψάρι
Μασονικές δάφνες πάνω από το κεφάλι και το φολιδωτό (ψάρι / ερπετό) κάτω από το βάθρο.

Ο Γρηγόριος ο Διαφωτιστής ήταν από «βασιλικό» αίμα, και οι δύο γονείς του ήταν ευγενείς. Ο πατέρας του, Anak the Parthian, ήταν ένας διάσημος πρίγκιπας, ο οποίος ήταν μέλος της δυναστείας των Αρσακιδών της Αρμενίας.


Ο Anak χρεώθηκε με τη δολοφονία του Χοσρόη ΙΙ, ενός από τους βασιλείς της δυναστείας των Αρσακιδών και καταδικάστηκε σε θάνατο.

Από την ενηλικίωση του, ο Γρηγόριος παντρεύτηκε μια γαλαζοαίματη γυναίκα, την Μίριαμ, που ήταν η κόρη ενός Αρμένη Πρίγκιπα στην Καππαδοκία, ως εκ τούτου, περνώντας «βασιλικό» αίμα στους απογόνους τους – ακριβώς όπως αναμενόταν. 

Ο Γρηγόριος ο Διαφωτιστής ήταν ο πρώτος επίσημος επικεφαλής της αρμενικής Αποστολικής Εκκλησίας. Προσηλύτισε την Αρμενία στο χριστιανισμό το 301. Η Αρμενία έγινε έτσι η πρώτη χώρα που υιοθέτησε τον Χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία του. [10]

Ο Γρηγόριος ο Διαφωτιστής και οι δύο γιοι του, Vrtanes και Aristaces, λατρεύονται ως άγιοι (γαλαζοαίματοι οι οποίοι υπηρέτησαν την ατζέντα της «βασιλικής ελίτ» σαν κληρικοί). 

Οι “Άγιοι” Aristaces και Vrtanes κληρονόμησαν τη θέση του πατέρα τους και εδραίωσαν περαιτέρω, τη δύναμη και την εξουσία της χριστιανικής αυτοκρατορίας της Αλβανίας του Καυκάσου και της Ανατολίας.  [11]

Συμπεράσματα

Σε αυτό το κεφάλαιο σας παρουσίασα τον συμβολισμό της πλατείας του Αγίου Πέτρου και της Βασιλικής. Σε ένα μελλοντικό άρθρο, θα παρουσιάσω τα μουσεία του Βατικανού (έχω μερικές καταπληκτικές φωτογραφίες και πληροφορίες να μοιραστώ μαζί σας), το Castel Sant’Angelo και μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη της Ρώμης, όπου οι υπογραφές της “βασιλικής ελίτ” κρύβονται σε κοινή θέα.

epirusblog.gr
5 of 5
Τα απόκρυφα της Πόλης του Βατικανού είναι πέρα από κάθε φαντασία: Μέρος Β
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 862313900616810582
Σχόλια
item