Πρέβεζα: Προκηρύχθηκαν θέσεις για την στελέχωση του Ε.Σ.Υ. στον Ν.Πρέβεζας Πρέβεζα: Προκηρύχθηκαν θέσεις για την στελέχωση του Ε.Σ.Υ. στον Ν.Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Προκηρύχθηκαν θέσεις για την στελέχωση του Ε.Σ.Υ. στον Ν.Πρέβεζας

Πρέβεζα: Προκηρύχθηκαν θέσεις για την στελέχωση του Ε.Σ.Υ. στον Ν.Πρέβεζας
Την Παρασκευή 14/02/2020 άνοιξε η εφαρμογή  για την κατάθεση αιτήσεων για την κάλυψη θέσεων ειδικευμένων ιατρών και οδοντιάτρων του κλάδου Ε.Σ.Υ  και την Δευτέρα 24/02/2020 για το λοιπό επικουρικό προσωπικό, μετά από σχετικές αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα για το Νομό μας προκηρύχθηκαν 3 θέσεις Επιμελητών Β΄ για το Γ.Ν. Πρέβεζας (1 θέση Εσωτερικής Παθολογίας, 1 θέση Νεφρολογίας και 1 θέσης Ιατρικής Βιοπαθολογίας-Εργαστηριακής Ιατρικής) καθώς επίσης και 1 θέση ΠΕ Φαρμακοποιών και 1 θέση ΔΕ Βοηθών Φαρμακείου για το Φαρμακείο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ Πρέβεζας.

Με τις προσλήψεις αυτές ενισχύεται σημαντικά ο τομέας Υγείας του Νομού μας και λύνονται μακροχρόνια προβλήματα. 

Ειδικότερα δίνεται λύση στο πρόβλημα που είχε ανακύψει με τη λειτουργία του Φαρμακείου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ λόγω της αναρρωτικής άδειας της μίας Φαρμακοποιού και της επικείμενης συνταξιοδότησης της άλλης.

Οι συντονισμένες προσπάθειες και η άριστη συνεργασία του Βουλευτή κ. Στέργιου Γιαννάκη τόσο με τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια όσο και με τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ κ. Βασίλη Πλαγιανάκο έφεραν για άλλη μία φορά τα καλύτερα αποτελέσματα προς όφελος πάντα της τοπικής κοινωνίας.

Από το Γραφείο Τύπου
του Βουλευτή της Ν.Δ. Ν. Πρεβέζης
κ. Στέργιου Γιαννάκη
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Προκηρύχθηκαν θέσεις για την στελέχωση του Ε.Σ.Υ. στον Ν.Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 25191606875725341
Σχόλια
item