Άρτα: Διανομή τροφίμων προγράμματος ΤΕΒΑ στο Δήμο Νικ. Σκουφά


Άρτα: Διανομή τροφίμων προγράμματος ΤΕΒΑ στο Δήμο Νικ. Σκουφά
Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, ως επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, η οποία υλοποιεί δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), καλεί τους δικαιούχος του ΚΕΑ οι οποίοι:

1. Έχουν δηλώσει συμμετοχή Πρόγραμμα ΤΕΒΑ

2. Συμπεριλαμβάνονται στο πίνακα εγκριθέντων για τον μήνα Φεβρουάριο 2020, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία

3. Έχουν ως σημείο παραλαβής τροφίμων τον Δήμο Νικολάου Σκουφά

για την παραλαβή της ποσότητας που τους αναλογεί στα εξής τρόφιμα: Λάδι, Γάλα «ΕΒΑΠΟΡΕ», Ζάχαρη, Μακαρόνια, Συμπυκνωμένο ντοματοπελτέ, Φασόλια & Φακές.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας και του ΑΜΚΑ. 



Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής του.

Η δωρεάν διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, με σημεία παράδοσης: ΚΕΦΟ Αγ. Δημητρίου Πέτα, Δημαρχείο Νεοχωρίου, Δημαρχείο Κομποτίου & ΚΕΠ Κομμένου και ώρες 8:30 π.μ. - 1:30 μ.μ.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Διανομή τροφίμων προγράμματος ΤΕΒΑ στο Δήμο Νικ. Σκουφά
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 5087371366793327621
item