Γιάννενα: Ο Ν. Καλαϊτζίδης πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων Γιάννενα: Ο Ν. Καλαϊτζίδης πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ο Ν. Καλαϊτζίδης πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων

Γιάννενα: Ο Ν. Καλαϊτζίδης πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων

Ο Νεόφυτος Καλαϊτζίδης είναι ο νέος πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων, όπως προέκυψε από τις χθεσινές εκλογές. 

Κάλπες για την ανάδειξη νέων Προέδρων των Νομαρχιακών Επιτροπών στην ΟΝΝΕΔ, στήθηκαν μόλις σε έξι νομούς, μιας και στις περισσότερες οργανώσεις υπήρξαν μοναδικές υποψηφιότητες και ως εκ τούτου έγινε ανακήρυξη προέδρων. 

Στα Γιάννενα, οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου διεξήχθησαν στα γραφεία της ΝΟΔΕ, διήρκεσαν οκτώ ώρες και κύλησαν σχετικά ομαλά. Η αποχή από τα γραμμένα μέλη ξεπέρασε το 50% και στις κάλπες προσήλθαν 350 εκλογείς. 


Ο Νεόφυτος Καλαϊτζίδης συγκέντρωσε 168 ψήφους και ποσοστό κοντά στο 49%, ενώ οι Μιχάλης Ντιναλέξης και Δημήτρης Μπιλανάκης έλαβαν από 85 ψήφους έκαστος (και ποσοστό 24,5%), 11 ψηφοδέλτια ήταν άκυρα και ένα λευκό.


Ο διάδοχος του Θανάση Μωρόγιαννη στην ηγεσία της τοπικής ΟΝΝΕΔ είναι από τη Δράμα, φοιτητής στο τμήμα Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ο Ν. Καλαϊτζίδης πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4444765863671435618
Σχόλια
item