Ξανά στους δρόμους οι κάτοικοι των Λουτρών στη Λέσβο Ξανά στους δρόμους οι κάτοικοι των Λουτρών στη Λέσβο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ξανά στους δρόμους οι κάτοικοι των Λουτρών στη Λέσβο

Ξανά στους δρόμους οι κάτοικοι των Λουτρών στη Λέσβο

Στους δρόμους για δεύτερη φορά βγήκαν οι κάτοικοι των Λουτρών στη Λέσβο, πραγματοποιώντας μεγάλη συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Τοπικής Κοινότητας, δηλώνοντας αντίθετοι με την κατάσταση που ζει η Μυτιλήνη το τελευταίο διάστημα.

Οι κάτοικοι των Λουτρών και των γύρω περιοχών διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά χωρίς ακρότητες, με σκοπό να δηλώσουν την αντίθεση τους τα Λουτρά να γίνουν μια νέα μικρή Μόρια.

Κάτοικοι που μίλησαν στο LesvosPost είπαν πως ήδη έχουν νοικιαστεί κάποια εγκαταλελειμμένα σπίτια με υψηλό αντίτιμο μέσα στο χωριό με σκοπό αρχικά να κατοικήσουν εθελοντές και μέλη των ΜΚΟ αλλά όπως δήλωσαν δεν τους πιστεύουν καθώς η ίδια τακτική ακολουθήθηκε και στην Μορια και στην Μυτιλήνη όπου μέσα σε σπίτια αντί για εθελοντές και μέλη ΜΚΟ διαμένουν πολυάριθμοι μετανάστες.

Οι κάτοικοι των Λουτρών δήλωσαν στον πρόεδρο τους πως δεν θα επιτρέψουν να γίνει το χωριό τους νέα Μόρια ενώ ο ίδιος προσπαθούσε για ακόμα μια φορά να κατευνάσει τα πνεύματα.

Οι κάτοικοι στο τέλος δήλωσαν πως δεν θα παραμείνουν αμέτοχοι σε αυτήν την κατάσταση και πως δεν θα επιτρέψουν στο χωριό τους να εγκατασταθούν ΜΚΟ και μετανάστες. Οι επόμενες κινήσεις τους θα είναι έγγραφες διαμαρτυρίες σε δήμο και περιφέρεια ενώ θα βρίσκονται συνεχώς σε επαγρύπνηση.

πηγή: lesvospost


epirusblog.gr
5 of 5
Ξανά στους δρόμους οι κάτοικοι των Λουτρών στη Λέσβο
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 8811470747342587733
Σχόλια
item