Πώς να τον κερδίσετε πίσω;

Πώς να τον κερδίσετε πίσω;
Η επανασύνδεση σε μία σχέση είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Στην πραγματικότητα συμβαίνει αρκετά συχνά να χωρίσεις με κάποιον και μετά να είστε πάλι μαζί. Από την άλλη υπάρχουν και ιστορίες τέτοιες όπου τα ζευγάρια έχουν παντρευτεί μεταξύ τους, έχουν πάρει διαζύγιο και στη συνέχεια είναι πάλι μαζί. Πώς θα τα καταφέρεις λοιπόν;
1. Μη φοβάσαι τη ζωή χωρίς αυτόν. Έχοντας ήδη χάσει τον σύντροφο σου μια φορά αρχίζεις να μαθαίνεις να ζεις χωρίς αυτόν. Θα πρέπει να μείνεις ήρεμη και δεν θα πρέπει κατά την επιστροφή του να προσκολληθείς πάνω του καθώς σε κυριεύει ο απόλυτος πανικός της εγκατάλειψης γιατί αν συνεχίσεις αυτό θα έρθει αρκετά γρήγορα. Δεν θα πρέπει να παρασυρθείς συναισθηματικά. 
Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι μπορεί να μην καταφέρεις να τον κάνεις να επιστρέψει πίσω. Αυτό και μόνο θα σε βοηθήσει να είσαι πάντα γειωμένη ανεξάρτητα από το πόσο επίπονος είναι ένας μελλοντικός χωρισμός. 
Με αυτόν τον τρόπο θα φαίνεσαι πιο σίγουρη όταν μιλάς μαζί του και αυτό θα τον μαγνητίζει. Όταν αισθάνεται πως υπάρχει χώρος να επιστρέψει χωρίς να πιέζεται τότε πιθανότατα θα γυρίσει. Μπορεί να θέλει να δοκιμάσει ξανά αλλά σίγουρα δεν θέλει να σε καταστρέψει και να σου προκαλέσει περισσότερο πόνο.
2.Μη πιέζεις καταστάσεις. Σε κάθε σχέση τείνουμε να προσπαθούμε να γοητεύσουμε τον σύντροφο μας παρουσιάζοντας ένα πρόσωπο διαφορετικό από το οποίο είμαστε. Προσπαθούμε παράλληλα να μαντέψουμε κάθε του επιθυμία προκειμένου να τον κάνουμε να ευχαριστηθεί και να γοητευθεί από εμάς. 
Δε χρειάζεται λοιπόν να «αγκιστρωθείς» πάνω του και να επικεντρωθείς στο πως θα χειριστείς την αγάπη του. Μην προσπαθήσεις να αναγκάσεις τη σχέση να συμβεί. 
Άφησε τη σχέση να λειτουργήσει με το δικό της ρυθμό. Μη βιαστείς να διορθώσεις τα προβλήματα, πρώτα θα πρέπει να τα ακούσεις και μαζί με αυτά να αναγνωρίσεις τις συναισθηματικές ανάγκες του αλλά και φυσικά της σχέσης σας.
epirusblog.gr
5 of 5
Πώς να τον κερδίσετε πίσω;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2266899148187235127
item