Θεσπρωτία: Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου στους Φιλιάτες Θεσπρωτία: Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου στους Φιλιάτες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου στους Φιλιάτες

Θεσπρωτία: Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου στους Φιλιάτες
Εξιχνιάστηκε μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 41χρονου αλλοδαπού. 

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού. 

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο παθών στο πλαίσιο επικοινωνίας, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, με γυναίκα η οποία είχε αναρτήσει ψεύτικο προφίλ και παρουσιάζοντας του ψευδή στοιχεία ως αληθινά κατάφερε να τον εξαπατήσει και να του αποσπάσει χρηματικό ποσό. 

Συγκεκριμένα, με το πρόσχημα υποτιθέμενης αποστολής δέματος με πολύτιμα αντικείμενα και κοσμήματα, τον έπεισε να καταθέσει, μέσω εταιρείας μεταφοράς χρημάτων, χρηματικό ποσό. 

Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 31χρονου αλλοδαπού ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό της συνεργού του. 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών.
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου στους Φιλιάτες
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 253028336450692066
Σχόλια
item