Το ΚΙΝΑΛ υποβαθμίζει τη συνάντηση Φλαμπουράρη-Γείτονα: «Ηπιαν απλά καφέ» Το ΚΙΝΑΛ υποβαθμίζει τη συνάντηση Φλαμπουράρη-Γείτονα: «Ηπιαν απλά καφέ» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Το ΚΙΝΑΛ υποβαθμίζει τη συνάντηση Φλαμπουράρη-Γείτονα: «Ηπιαν απλά καφέ»

Το ΚΙΝΑΛ υποβαθμίζει τη συνάντηση Φλαμπουράρη-Γείτονα: «Ηπιαν απλά καφέ»

Διαρροές σε ΜΜΕ για «κοινές πρωτοβουλίες ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ» για την προστασία της πρώτης κατοικίας, προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση στο εσωτερικό της παράταξης της Φώφης Γεννηματά και ανάγκασαν τους υπεύθυνους Ενημέρωσης να ειρωνευτούν με καθυστέρηση ημερών την συνάντηση των Φλαμπουράρη – Γείτονα , ώστε να υποβαθμίσουν την σημασία της.

«Είναι εντυπωσιακό ομολογουμένως το πως ένα παραπολιτικό μονόστηλο 15ημέρου ανασύρθηκε ως μέσο αναχαίτισης της αποτελεσματικής, υπεύθυνης και αυστηρής αντιπολίτευσης που πραγματοποιεί το ΚΙΝΑΛ»,σχολίασαν με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν τους Νίκο Παππά και Κώστα Ζαχαριάδη να προωθούν την πρωτοβουλία για «μέτωπο κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων», την οποία μάλιστα θα ανακοινώσει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας … «προσεχώς».

«Yπουλη επίθεση»

«Η απάντηση στην καταγγελία μας για αναλγησία της Κυβέρνησης στο θέμα της πρώτης κατοικίας είναι η «τρομερή« αποκάλυψη ενός καφέ σε δημόσιο χώρο δυο παλιών φίλων, σαν αυτές που κατά δεκάδες γίνονται καθημερινά πέριξ της Βουλής», αναφέρεται. 

«Επιβεβαιωνόμαστε ότι η ΝΔ κρύβει την αδυναμία της να ασκήσει πολιτική πίσω από τη δύναμή της να χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ για να αλλάξει την άβολη κάθε φορά ατζέντα. Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, βλέπει την «αποκάλυψη» αυτή ως το καρβέλι σε πεινασμένα του όνειρα», τονίζεται.

Το Κίνημα Αλλαγής είναι ένα συνεπές και πιστό στις προοδευτικές προτάσεις κόμμα, που δεν αλληθώρισε σε πολύ πιο δύσκολες εποχές. Η αδυναμία των υπολοίπων να αντιπαρατεθούν στις πολιτικές μας θέσεις, είναι αυταπόδεκτη ακόμη και από τα ύπουλα μέσα που επιλέγουν να μας πλήξουν«, καταλήγει στο σχόλιο της η Χαριλάου Τρικούπη.

epirusblog.gr
5 of 5
Το ΚΙΝΑΛ υποβαθμίζει τη συνάντηση Φλαμπουράρη-Γείτονα: «Ηπιαν απλά καφέ»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 5094780407915179502
Σχόλια
item